Wat is het verschil tussen KitchenAid Artisan en Classic?

Wat is het verschil tussen KitchenAid Artisan en Classic?

KitchenAid Artisan Hij is beschikbaar in verschillende varianten en het verschil zit in de inhoud van de mengkom en bijgeleverde accessoires. De Classic wordt namelijk met alleen een garde geleverd, maar de Artisan beschikt ook standaard over een klopper en deeghaak in de verpakking.

Wat is het verschil tussen KitchenAid 125 en 175?

KitchenAid Artisan De 5KSM125, 5KSM175 en de 5KSM156 zijn in principe dezelfde machines met mengkom van 4,8 liter maar de 5KSM175PS heeft meer bijgeleverde accessoires en de 5KSM156 (alleen uitgevoerd in de kleur parelmoer) wordt geleverd met een melkglazen mengkom en zonder schenkschild en zonder roestvrijstalen kom.

Is KitchenAid goed?

Conclusie. Wat betreft kwaliteit en kracht liggen de KitchenAid en Kenwood keukenrobots dicht bij elkaar. Ook de uitbreidingsmogelijkheden zijn vergelijkbaar, hierin zijn geen grote verschillen te benoemen. Wel zijn de keukenrobots en de opzetstukken van Kenwood een stuk goedkoper dan die van KitchenAid.

Hoe zwaar is een KitchenAid?

Met een gewicht van 10,6 kg is het een flink apparaat dat je niet zo snel meer verplaatst als je hem eenmaal hebt neergezet, maar ik zou hem persoonlijk ook niet in mijn keuken willen verstoppen. De KitchenAid Artisan heeft 6 standen en een afmeting van 22,2 x 34,2 x 36,2 cm.

Welke maat KitchenAid?

Snel specificaties vergelijken

Inhoud mengkom Vermogen
KitchenAid Mini 3,3 liter 250 watt
KitchenAid Classic 4,3 liter 275 watt
KitchenAid Artisan 4,8 liter 300 watt
KitchenAid Professional 6,9 liter 325 watt

Wat kan je met KitchenAid?

De mixer werd ontworpen om perfect brood en gebak te mengen, te roeren en te kneden. Maar met de robuuste accessoires kan je veel meer: groenten fijnhakken, snijden en raspen, verse pasta maken, fruit persen en vlees malen. Herbert Johnston lanceerde de eerste huiselijke KitchenAid® Mixer in 1919.

Hoe kies je een KitchenAid?

De voordelen van een KitchenAid

  1. Ieder model wordt geleverd met een draadgarde, kneedhaak en platte menghaak.
  2. Je gebruikt met ieder model dezelfde opzetstukken.
  3. Een KitchenAid is extra krachtig dankzij de directe aandrijving, zonder dat hier veel vermogen voor nodig is.

Is KitchenAid het waard?

Conclusie. Ik heb gekozen voor de KitchenAid, omdat ze mooi zijn en hij zijn werk ook echt goed doet. Dit had ik al gelezen in allerlei reviews, maar nu heb ik het zelf ook meegemaakt. Er zijn zoveel opties in kleur en veel uitbreidingsmogelijkheden, dat het het geld meer dan waard is!

Related Posts