Wat doet een AirPort Extreme?

Wat doet een AirPort Extreme?

Je kunt een AirPort Express, AirPort Extreme of AirPort Time Capsule gebruiken om een breedbandverbinding met het internet draadloos te delen met andere computers in het netwerk, en voor het delen van een USB-printer.

Wat heb je naast een basisstation nog nodig om een draadloos netwerk op te zetten?

Wat is er nodig voor een (draadloos) netwerk?

  1. Modem. Het modem (ook wel ethernetmodem genoemd) is het door de internetprovider geleverde apparaat dat de aangesloten netwerkapparaten met het internet verbindt.
  2. Router.
  3. Switch.
  4. Netwerkkabels.
  5. Draadloze netwerkadapter.
  6. Printers delen in het netwerk.

Hoe reset ik mijn AirPort?

Reset naar fabrieksinstellingen

  1. Koppel het basisstation los van het lichtnet.
  2. Houd de resetknop ingedrukt terwijl u het basisstation aansluit op het lichtnet en houd de resetknop nog ongeveer vijf seconden ingedrukt, tot de drie statuslampjes op het basisstation gaan branden. Laat de resetknop nu los.

Wat heb je nodig om een draadloos netwerk te creeren?

Kies op een computer of laptop met draadloze netwerkkaart de naam van het netwerk van uw draadloze router. De naam van het netwerk is hetgene dat u bij SSID heeft ingevuld. Hierna klikt u op verbinden. Als het goed is bent u verbonden met uw eigen wifi netwerk en kunt u gebruik maken van draadloos internet!

Lees ook:   Does infernal legacy give you hellish rebuke and darkness?

Wat sluit je aan op een WAN poort?

Ethernet modem WAN staat voor Wide Area Network, het internet. Op de WAN poort van je ADSL modem sluit je een kabel aan die naar de splitter gaat. Het modem heeft nu verbinding met internet. Op de (meestal) 4 ethernet poorten kun je computers en andere apparaten aansluiten.

Wat doet een AirPort Express?

De AirPort Express is een compact wifi-basisstation met dual band 802.11n wifi. De AirPort Express is zeer geschikt om een bestaand wifi-netwerk uit te breiden via het eenvoudige AirPort-configuratieprogramma. Zo kun je het bereik in je huis vergroten.

Hoe installeer ik AirPort Express?

Klik in het AirPort-configuratieprogramma op het symbool van uw basisstation en klikt vervolgens op ‘Wijzig’ in het venstermenu. U kunt nu het wachtwoord wijzigen of andere wijzigingen aanbrengen in de configuratie van het basisstation. Als u klaar bent, klikt u op ‘Werk bij’.

Related Posts