Kun je een printer aansluiten op een Chromebook?

Kun je een printer aansluiten op een Chromebook?

Je kunt vanaf je Chromebook afdrukken met de meeste printers die verbinding kunnen maken met wifi of met een bedraad netwerk. Chromebooks bieden momenteel geen ondersteuning voor afdrukken via bluetooth. Tips: Je kunt je printer via een USB-kabel aansluiten op je Chromebook.

Hoe kan ik scannen met Chromebook?

Scannen naar

  1. Klik op het vak naast Scannen naar.
  2. Je kunt kiezen uit. Mijn bestanden. Het bestand komt dan op de Chromebook in de map Mijn bestanden te staan. Map selecteren in de app Bestanden. De app Bestanden opent en toont de Google Drive en de Chromebook. Je kunt nu kiezen waar je het gescande bestand wilt opslaan.

Wat is de PPD van mijn printer?

Een PPD-bestand (PostScript Printer Description) bevat een beschrijving van de mogelijkheden van een PostScript-printer voor instellingen zoals de marges, kleur en resolutie. Als PDD-bestanden niet juist of verouderd zijn, kan de afdruktijd langer zijn.

Hoe sluit je een printer aan op een Chromebook?

Verbind zowel de printer als de Chromebook met hetzelfde wifi-netwerk. Ga naar het bestand dat je af wilt drukken. Kies ‘Afdrukken’ uit het menu of gebruik de snelkoppeling CTRL+P. Kies naast ‘Bestemming’ de pijl omlaag en selecteer jouw printer.

Kan niet printen met Chromebook?

Op je Chromebook, klik op de klok rechts onderin het scherm en klik vervolgens op Instellingen ⚙. Scroll helemaal naar beneden en klik op Geavanceerd. Zoek naar de optie Afdrukken, klik op Printers en vervolgens op Printer toevoegen. – Als je printer wordt weergegeven, klik je erop en vervolgens op Toevoegen.

De printer toevoegen aan je Chromebook

  1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer onderaan Geavanceerd.
  4. Selecteer onder Afdrukken en scannen de optie Printers.
  5. Selecteer naast je printer onder ‘Beschikbare printers om op te slaan’ de optie Opslaan.

Related Posts