Hoe oud is Excel?

Hoe oud is Excel?

Het programma is beschikbaar voor Windows, Windows Phone en Mac. De eerste versie van Excel voor de Mac was beschikbaar in 1985, de eerste versie voor Windows kwam er in november 1987 als versie 2.05 om gelijk omhoog te gaan met het Mac-versienummer.

Wie is de oprichter van Microsoft wat was hun eerste product?

1972-1983: oprichting. Paul Allen en Bill Gates waren twee vrienden met veel interesse in het programmeren van computers. De Altair 8800 microcomputer was de eerste aanzet voor het opstarten van een nieuw bedrijf. Allen vond dat hij en Gates een BASIC-interpreter konden schrijven voor de computer.

Wie heeft word gemaakt?

Het is gemaakt door Microsoft. Microsoft Word werkt op Windows en macOS.

Is datum Excel?

De functie DATUM resulteert in het sequentiële seriële getal dat een bepaalde datum voorstelt. De syntaxis van de functie DATUM heeft de volgende argumenten: Standaard wordt in Microsoft Excel voor Windows het datumsysteem 1900 gebruikt, wat betekent dat de eerste datum 1 januari 1900 is.

Welk jaar kwam Excel op de markt?

De eerste versie van Excel werd voor de Macintosh 512K geschreven, de Windows-versie, Excel 2.0, kwam pas in 1987 kwam op de markt.

Wie heeft samen met Bill Gates Microsoft opgericht?

Microsoft werd in 1975 door Bill Gates en Paul Allen opgericht.

Wat is onderdeel van Microsoft?

Wanneer u zich aan meldt bij uw Microsoft-account,hebt u een toegangspas voor alle toegang tot de belangrijkste services van Microsoft. Als u een van deze services gebruikt, moet u al een Microsoft-account hebben: Outlook.com, Office, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Microsoft Store, Windows of MSN.

Wat is documenteigenschappen?

Documenteigenschappen, ook wel metagegevens genoemd, zijn gegevens waarmee een bestand wordt beschreven of geïdentificeerd. Voorbeelden van documenteigenschappen zijn titel, de naam van de auteur, het onderwerp en trefwoorden waarmee het onderwerp of andere informatie in het bestand wordt geïdentificeerd.

Hoe datum doortrekken in Excel?

Een lijst met opeenvolgende datums maken

  1. Selecteer de cel met de eerste datum. Sleep de vulgreep over de aangrenzende cellen die u wilt vullen met opeenvolgende datums.
  2. Selecteer de vulgreep. in de rechterbenedenhoek van de cel, houd ingedrukt en sleep om de rest van de reeks te vullen.

https://www.youtube.com/watch?v=qdReNKlq1oE

Related Posts