Hoe kan ik een boek lezen op iPad?

Hoe kan ik een boek lezen op iPad?

Boeken lezen en meer met Apple Books

  1. Open de Boeken-app.
  2. Tik of klik op ‘Book Store’.
  3. Blader door de beschikbare boeken of zoek een bepaald boek.
  4. Als u een boek wilt kopen, tikt of klikt u op de prijs.
  5. Het boek wordt toegevoegd aan uw bibliotheek in de Boeken-app.

Hoe kan ik een ePub bestand openen op iPad?

EPub op Android of e-reader Op Android toestellen kunt u gebruik maken van Aldiko of Bluefire Reader. Afhankelijk van de app kunt u de ebooks synchroniseren door de tablet aan te sluiten op een computer. Het is ook mogelijk om een ePub te importeren in uw Google Play account.

Hoe kan ik een boek lezen op mijn tablet?

De app Google Play Books is de iBooks voor Android-tablets. Het is de standaard app van Android voor het lezen van e-books. Als het niet op je tablet geïnstalleerd is, download je de app simpelweg uit de Google Play Store (iPad-gebruikers kunnen hem trouwens ook in de Mac App Store verkrijgen).

Kun je een eBook lezen op iPhone?

Boeken zonder watermerk kun je gewoon in de iBooks-app op je iPhone en iPad lezen, terwijl je voor boeken met Adobe DRM terecht kunt in de Bluefire-app of de Kobo-app.

Hoe werkt de Kobo app?

De bol.com Kobo app is een makkelijke app waardoor je al je favoriete ebooks en luisterboeken overal mee naar toe kunt nemen. De ebooks en luisterboeken kun je vooraf downloaden zodat je ze kunt lezen ook al heb je geen wifi. Maar je kunt ook van de app gebruik maken zonder een abonnement. Dan koop je de ebooks los.

Hoe werkt een eBook reader?

Bij alle e-readers kun je boeken vanaf de computer naar de e-reader overzetten via een micro-usb-kabel. Bij een aantal e-readers van Icarus en Pocketbook zet je e-books over via Dropbox. Bij Amazon en Pocketbook stuur je je boeken naar een speciaal mailadres.

Hoe open ik ePub op iPhone?

Je kunt ePub-bestanden nu direct openen in iOS. Voorheen moest je de ePub-bestanden in iTunes slepen en daarna via een USB-kabel synchroniseren. Dat hoeft niet meer. Je kunt ook jezelf een ePub-bestand via e-mail sturen en daarna de bijlage in iBooks importeren.

Hoe zet ik epub op mijn tablet?

Zo lees je epub-bestanden op je Android-tablet

  1. Installeer een e-reader-app. Er zijn zeer uiteenlopende e-reader-apps beschikbaar met heel veel verschillende mogelijkheden en opties.
  2. Lokaliseer bestand. In de app kun je heel gemakkelijk epub-bestanden openen en toevoegen aan je bibliotheek via files.
  3. Lezen maar!

Related Posts