Wat draag je onder een blazer heren?

Wat draag je onder een blazer heren?

Het colbert + denim overhemd De beste basic voor elke mannengarderobe: een goed denim overhemd, oftewel overhemd van spijkerstof. Je hebt ze tegenwoordig in zowel business- als casual-formaat. Kies wat het beste bij jou past. Draag hierbij een effen chino (katoenen broek) of spijkerbroek.

Hoe stijl je een blazer?

Blazers lijken best wel op een kostuumjasje, dit is een jasje dat je op een bijpassende broek draagt. Het verschil is dat er bij de blazer geen bijpassende broek hoort en dat je het jasje dus kunt dragen op iedere outfit. Het item beschikt vaak over unieke knopen en ook heeft het jasje zogenoemde patch zakken.

Wat doe je onder een colbert?

Draag onder je colbert een lichtblauw overhemd, een chino en geklede schoenen voor een perfecte outfit. Doe hier een stropdas bij om en je bent meteen een stuk formeler gekleed.

Wat draag je onder een colbert heren?

Ga voor een comfortabel jasje met stretch in een mooie kleur of met een print. Draag hier een basic wit of zwart T-shirt onder en maak af met een toffe jeans en stoere sneakers. In deze combinatie mag een comfy jeans met wassingen zeker! Nicolle tipt ook het bijpassende gilet om onder je colbert te dragen.

Hoe combineer je oversized blazer?

Zo draag je de oversized blazer dit najaar – ELLE.be.

Hoe combineer je een oversized blazer?

In het voorjaar en de zomer is een oversized blazer ook prima te dragen als tussen-/zomerjas. Een klassiek overhemd met een ruitje, een kort broekje in een vrolijke kleur en zomerse accessoires zoals een gouden ketting en rieten tasje zorgen voor een ideale day-to-night, of juist stad-naar-strand outfit.

Wat draag je over een top?

Doe er dan een blazer of een jasje over je doorschijnende top outfit heen. Het enige doorzichtige wat dan echt te zien is, is je borstbeen. Wat ook super leuk is, is een toffe tuinbroek met een leuke doorschijnende top. Zo zie je ook weer alleen je armen en schouders, maar is je look wat meer casual.

Related Posts