Wat als je niet betaald bij sla je slag?

Wat als je niet betaald bij sla je slag?

Als je de betaling niet gelijk verricht, ontvang je van ons eerst een betalingsherinnering per e-mail. Indien het verschuldigde bedrag na 20 dagen nog niet op de rekening van SlajeSlag staat, zijn wij genoodzaakt het verschuldigde bedrag via juridische incasso (Intrum) te vorderen.

Is VakantieVeilingen eerlijk?

Ik heb de site Vakantieveilingen een paar dagen in de gaten gehouden, en kwam tot de conclusie dat het naar mijn mening niet eerlijk verloopt! Bieden wordt door computers of medewerkers omhoog geplaatst zodat een aanbieding nooit onder een bepaald bedrag uitkomt!

Kan je VakantieVeilingen annuleren?

VakantieVeilingen.nl | Bied mee bij VakantieVeilingen.nl. Mag ik waardebonnen of e-tickets annuleren? Heb je een voucher, entreeticket of een ander soort bon gekocht (zoals een waardebon voor een hotel, een dagje weg of een restaurant) dan geldt dat je deze tot 14 dagen na aankoop kunt annuleren.

Wat is gunning bij veiling?

Een kavel onder gunning houdt in dat de opdrachtgever na de veiling bepaalt of de kavel wel of niet naar de hoogste bieder gaat.

Is sla je slag betrouwbaar?

Wij, het personeel van SlaJeSlag, mogen zelf niet bieden op onze veilingen. Dit geldt ook voor aanbieders die op onze website hun product of arrangement veilen. Je biedt op SlaJeSlag altijd op tegen mensen, niet tegen een computerprogramma.

Hoe werkt sla je slag NL?

Info over SlaJeSlag Om dit mogelijk te maken, veilen wij elke dag de coolste gadgets, de handigste apparaten en de mooiste cadeaus. Bovendien heb jij de controle: jij bepaalt je eigen prijs. Zo word je bij ons een echte winnaar. Wij gunnen iedereen een goede deal.

Is VakantieVeilingen goedkoop?

Maar ik heb ook verschillende veilingen gewonnen en echt goedkoop. Het is maar net wat je er voor over hebt. Maar vakantieveilingen is wel betrouwbaar. Heb goede ervaringen met hotelkamerveiling.nl, maar controleer voordat je aan de veiling mee doet, eerst wat de beschikbaarheid is !!

Is VakantieVeilingen goedkoper?

De veiling begint bij een bedrag van 0 euro. Dus het eerste bod is dan een euro. Nou als je voor dat bedrag twee pretparktickets wint heb je een goedkoop dagje uit. Dus die bieden een euro meer dan jouw bod.

Hoe kan je een veiling annuleren?

Als je een statisch- of autobod hebt gedaan, kun je deze niet meer annuleren. Ook als iemand anders een hoger bod doet, kan de verkoper je nog steeds houden aan je bod tot en met de dag dat de kavel wordt geleverd. Dit staat in onze algemene veiling- en verkoopvoorwaarden.

Hoe verwijder ik mijn bod op VakantieVeilingen?

Kan ik mijn bod intrekken? Je bod is bindend zodra deze geplaatst is. Als je het winnende bod hebt, betekent dit dus dat je de veiling moet afnemen.

Wat betekent verkoop onder gunning?

De verkoper behoudt zich altijd het ‘recht van gunning’ voor. Dat betekent dat hij mag bepalen of de combinatie van prijs en voorwaarden voldoende is om aan een bepaalde bieder te verkopen.

Wat is een akte van Command?

Wanneer u iemand anders in de veiling namens u laat bieden dient er een akte de command te worden opgemaakt. Deze persoon is dan tezamen met u aansprakelijk voor het storten van de koopsom.

Related Posts