Hoe werkt Zalando pre-owned?

Hoe werkt Zalando pre-owned?

Ruil artikelen die je niet langer draagt in voor tegoed. Als je zo goed als nieuwe items in je garderobe hebt, kun je deze naar ons opsturen in ruil voor Zalando cadeautegoed. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om het tegoed te schenken aan een goed doel.

Wat is pre-owned?

‘Dat is het woord dat wij gebruiken voor zaken die van eigenaar wisselen en niet nieuw zijn. ‘ Daar had de woordvoerster van het bedrijf dit op te zeggen: ‘Wij kiezen bewust voor pre-owned, omdat tweedehands al in veel categorieën naast mode gebruikt wordt, en dat houdt soms ook een waardeoordeel in.

Wat is een Inruilbox bij Zalando?

Ik maakte een inruilbox op om naar Zalando Zircle ( dochterbedrijf) te zenden. Deze inruilboxen zijn bedoel om tweedehandskledij naar hun terug te sturen in ruil voor een cadeaubon om bij hun te winkelen.

Wat is Zalando Zircle?

Zalando is aan het testen met de verkoop van tweedehandskleding. Zircle, wat staat voor de combinatie van Zalando en circulair, is een fysieke winkel met tweedehands kleding die het bedrijf heeft gekocht van de gebruikers van de Zalando Wardrobe-app.

Wat betekent pre-owned kleding?

Wat zijn pre-owned items? Pre-owned items zijn tweedehands items. Al onze pre-owned items zijn kwaliteit merkitems in zo goed als nieuwe conditie, in lijn met ons principe ’tweedehands, eerste keus’. Dankzij onze dubbele kwaliteitscontrole, verkopen we enkel items die nauwelijks gebruikssporen vertonen.

Hoe verkoop je iets op Zalando?

Voordat je kunt beginnen met verkopen op Zalando moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • Je bent in het bezit van een bestaande webshop.
  • Je verkoopt artikelen in één of meerdere van de volgende categorieën: kleding, schoenen, sportkleding, mode-accessoires, verzorging.

Kan je bij Zalando ruilen?

Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere kosteloos aan ons retourneren. Was dit antwoord nuttig?

Hoe verkopen aan Zalando?

Voordat je kunt beginnen met verkopen op Zalando moet je aan de volgende eisen voldoen:

  1. Je bent in het bezit van een bestaande webshop.
  2. Je verkoopt artikelen in één of meerdere van de volgende categorieën: kleding, schoenen, sportkleding, mode-accessoires, verzorging.

Wat verkoopt Zalando?

Zalando is een van oorsprong Duitse webshop voor schoenen, kleding en mode-accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en is actief in 17 Europese landen in 2021.

Hoe verkoop je iets op Vinted?

De 3 stappen om te verkopen

  1. Adverteer gratis. Download de Vinted-app gratis. Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs.
  2. Verstuur de artikelen. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper. De koper betaalt de verzendkosten.
  3. Ontvang je betaling.

Kan ik ruilen bij Zalando?

Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere kosteloos aan ons retourneren. Onze chatbot helpt je graag verder!

Kan je bij Zalando Lounge terugsturen?

Log in op je account op www.zalando-lounge.nl met je e-mailadres en wachtwoord. 2. Je kunt al je bestellingen bekijken onder “Bestellingen & retouren”. Selecteer de juiste bestelling en klik op “Artikel retourneren”.

Related Posts