Hoe lang van te voren vaccineren Thailand?

Hoe lang van te voren vaccineren Thailand?

Het verschilt per inenting hoe lang van tevoren je deze moet halen. Maak minimaal zes weken voor je vertrek naar Thailand een afspraak bij Ease Travel Clinic. Onze reizigersverpleegkundigen geven je dan advies en eventueel de vaccinaties toegespitst op jouw reis en gezondheid.

Hoe lang zijn vaccinaties geldig?

U heeft recht op een vaccinatiebewijs als u volledig gevaccineerd bent. Meestal is een vaccinatiebewijs 14 dagen na volledige vaccinatie geldig.

Welke vaccinaties heb ik nodig voor Thailand?

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Thailand:

 • DTP inenting (tegen difterie, tetanus en polio)
 • Hepatitis A vaccinatie.
 • BMR vaccinatie (alleen aanbevolen wanneer u geen mazelen heeft gehad of nooit tegen de mazelen bent gevaccineerd)

Welke vaccinaties zijn er nodig voor Thailand?

Gele koorts. LET OP: Dit is algemene informatie over gele koorts en niet landspecifiek.

 • BMR (Bof, Mazelen en Rode hond) BMR is de afkorting van Bof, Mazelen en Rode hond.
 • Hepatitis B. Hepatitis B is een infectie van de lever veroorzaakt door een virus.
 • Tuberculose (TBC)
 • Rabiës.
 • Japanse encefalitis.
 • Schistosomiasis.
 • Muggen.
 • Hoe lang moe na vaccinatie?

  Bij levend verzwakte vaccins is de latentietijd van malaiseklachten afhankelijk van de incubatietijd van de ziekteverwekkers in het vaccin. Na BMR vaccinatie is dit 5 tot 12 dagen. Bij het gele koorts vaccin is dit binnen 3 tot 7 dagen na vaccinatie.

  Hoe lang koorts na vaccinatie 14 maanden?

  Pijn bij het bewegen van de arm of het been waarin is gevaccineerd. Rode plek, een zwelling of pijn op de plek van de prik. Huilen, hangerigheid en koorts. Huiduitslag 512 dagen na de vaccinatie.

  Hoe lang is Revaxis geldig?

  9 jaar. Revaxis: 0,5 ml i.m. Revaxis is ook geschikt als herhalingsvaccin volgend op een primaire immunisatie met geïnactiveerd poliomyelitis vaccin. Toediening: voor gebruik het vaccin zwenken. I.m. toedienen, bij voorkeur in de deltaspier.

  Hoe lang is een inenting tegen gele koorts geldig?

  De WHO besliste in juni 2016 dat het bewijs van vaccinatie tegen gele koorts administratief levenslang geldig is. Echter, het is niet zeker of iedereen effectief levenslang beschermd is na een eenmalige vaccinatie.

  Waar komt gele koorts voor?

  De ziekte komt alleen voor in bepaalde tropische regio’s van Afrika en Zuid-Amerika. In Nederland komt gele koorts niet voor. In Nederland heeft in 2017 één patiënt de diagnose gele koorts gekregen na een reis in Suriname.

  Wat is een goede reactie op koorts?

  Koorts is een normale, goede reactie van uw lichaam als een virus of bacterie uw lichaam binnen wil komen. Bij snel stijgende of hoge koorts kunt u het tijdelijk juist koud hebben en gaan rillen (koude rillingen). Uw temperatuur zal niet boven de 42 graden komen. Uw lichaam moet de warmte wel goed kwijt kunnen.

  Wat is een gele koorts vaccinatie?

  Gele koorts vaccinatie. De gele koorts vaccinatie beschermt u in principe levenslang tegen de infectieziekte gele koorts. Sommige landen weigeren reizigers aan de grens als zij geen bewijs van inenting met het gele koorts vaccin kunnen tonen. Het hangt vooral van uw reisbestemming af of u een gele koorts vaccinatie nodig heeft.

  Hoe voorkomt u koorts op de huid?

  Leg geen koude of natte doek op de huid. Spoel of spons uw huid ook niet af met koud water. Zorg dat u genoeg rust krijgt. U hoeft niet in bed te blijven. U kunt ook naar buiten als u wilt. Eten is niet zo belangrijk als u koorts heeft.

  Related Posts