Hoe kun je je Mac updaten?

Hoe kun je je Mac updaten?

Uw iPhone, iPad of iPod touch draadloos bijwerken

  1. Sluit uw apparaat aan op een stroombron en maak via wifi verbinding met internet.
  2. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ en tik vervolgens op ‘Software-update’.
  3. Als u twee software-update-opties te zien krijgt, kies dan degene die u wilt installeren.
  4. Tik op ‘Installeer nu’.

Wat is de nieuwste versie van iOS?

De nieuwste versie van iOS is 15.1.1 (iPhone 12 en nieuwer) en de nieuwste versie van iPadOS is 15.1. Lees hier hoe u de software op een iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt. De nieuwste versie van macOS is 12.0.1. Lees hoe u de software op een Mac bijwerkt en hoe u belangrijke updates op de achtergrond installeert.

Hoe lang duurt een update van Apple?

Hoe lang het duurt om de update te downloaden, is afhankelijk van de omvang van de update en de snelheid van uw internetverbinding. Tijdens het downloaden van de update kunt u het apparaat gewoon blijven gebruiken. U ziet een melding wanneer de update kan worden geïnstalleerd.

Kan Mac niet meer updaten?

Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie ‘Systeemvoorkeuren’. Klik in het venster ‘Systeemvoorkeuren’ op ‘Software-update’. Als u ‘Software-update’ niet ziet staan in het venster ‘Systeemvoorkeuren’, gebruikt u in plaats daarvan de App Store om updates op te halen. Klik op ‘Werk nu bij’:

Hoe lang duurt update Mac?

Je kunt de Mac veel sneller updaten via de commandoregel. Het kan zelfs drie keer zo snel gaan en je kunt daarbij extra opties gebruiken. Een update zou nog maar 10 minuten duren in plaats van 30 minuten.

Wat is de huidige iOS?

iOS 12 is de meest recente software-update voor de iPhone en iPad die op maandag 17 september 2018 is verschenen. Deze pagina bevat alles wat je moet weten over iOS 12, van nieuwe functies, ondersteunende apparaten tot alles over iOS 12 downloaden en meer.

Wat is de laatste iOS versie Mac?

macOS Mojave 10.14 (september 2018) macOS High Sierra 10.13 (2017) macOS Sierra 10.12 (2016) OS X 10.11 El Capitan (2015)

Hoe lang duurt software update iOS 14?

Heb je iOS 14 nog niet geïnstalleerd? Ga dan naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg dat je verbonden bent met een wifi-netwerk en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen. Het downloaden van de nieuwe software kan een halfuurtje duren.

Hoe moet je de iOS 14 update doen?

Voer vervolgens deze stappen uit:

  1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Software-update’.
  2. Er zijn mogelijk twee opties beschikbaar voor het bijwerken van de software. U kunt ervoor kiezen om iOS 14 en iPadOS 14 te blijven gebruiken. U ontvangt dan nog steeds belangrijke beveiligingsupdates.
  3. Tik op ‘Installeer nu’.

Related Posts