Heeft de S20 een edge scherm?

Heeft de S20 een edge scherm?

Het is bijzonder te noemen dat Samsung met de S20-lijn afscheid heeft genomen van de kenmerkende gebogen Edge-schermen. De schermen zijn platter én groter dan die van de voorgangers. Zo is de Ultra nog net iets groter dan de toch al forse Note 10+. Nieuw is de ververssnelheid van de schermen van 120 Herz.

Wat voor scherm heeft Samsung S20?

De Samsung Galaxy S20 heeft een 6,2 inch quad hd scherm. Dit scherm ververst 120 keer per seconde, waardoor gamen en scrollen erg vloeiend uitziet. Het toestel heeft een standaard-, groothoek- en telelens.

Is de Samsung S20 Fe een goede telefoon?

Ik ben best tevreden met mijn Samsung Galaxy S20 FE 5G, de telefoon heeft een duidelijk en goed reagerend scherm, een goede camera en laad alles snel. Wel even wennen na jaren een Huawei te hebben gehad, maar tot zover bevalt de Samsung erg goed.

Is de S20 Fe waterdicht?

Anders is de Galaxy S20 FE een uitvoering van het Samsung-ontwerp, verpakt in een pakket met IP68-bescherming – wat betekent dat hij tot een half uur waterdicht is tot 1,5 meter diep. Het is geweldig om op dit niveau bescherming te hebben, omdat dit meestal voorbehouden is aan de duurste telefoons.

Is Samsung S20 goed?

De Samsung Galaxy S20 is anno 2021 nog steeds een prima smartphone met lekker vlotte hardware, een uitstekend scherm en prima camera’s. Alleen de batterij valt nogal tegen: de telefoon gaat met moeite maar één dag mee en bij veel andere high-end telefoons is de accuduur simpelweg beter.

Wat is EDGE Lighting Samsung?

Edge lighting Het Edge screen licht op wanneer je oproepen of meldingen ontvangt als je apparaat met het scherm naar beneden ligt.

Hoeveel fps heeft Samsung S20?

Galaxy S20 Ultra neemt geen 960 fps Ultra Slow-mo video op Het is dus best verrassend dat juist dat model géén Super slow-mo video kan opnemen op 960 frames per seconde. De S20 Ultra legt ‘slechts’ 480 frames per seconde vast, en maakt daar softwarematig 960 fps van.

Hoeveel megapixels heeft een Samsung S20?

HOGE RESOLUTIE De Galaxy S20 Ultra gaat veel verder dan de gebruikelijke 12 megapixels en biedt een weergaloze 108 megapixels.

Wat is het verschil tussen een Samsung S20 en Samsung S20 Fe?

De S20 biedt op alle gebieden wel net een stap extra. Zo is het quad hd scherm scherper en kleurrijker dan dat van de S20 FE. De verschillen op het gebied van camera’s en kracht zijn minder groot, maar wel aanwezig. De S20 FE stelt daar een grotere batterij tegenover, waardoor je minder vaak hoeft op te laden.

Wat betekent Samsung Galaxy S20 Fe?

Samsung Galaxy S20 FE officieel aangekondigd De Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) is een nieuwe smartphone in de S20-lijn van het bedrijf. Het toestel is gericht op jongere gebruikers en iets goedkoper dan de reguliere Galaxy S20. De Galaxy S20 FE (met 4G) heeft een adviesprijs van 649 euro.

Is de Samsung S21 Fe waterdicht?

Samsung zelf zegt dat je een Galaxy S21 ongeveer een half uur in stilstaand, zoet water kunt leggen op een diepte van maximaal anderhalve meter. Dat is niet voldoende om de toestellen waterdicht te noemen. Op het moment van schrijven staat daar al sinds ongeveer 256 uur een Galaxy S21 in een bak water.

Is de Samsung a20 waterdicht?

De Galaxy A20e heeft geen IP rating, dit betekent dat de Samsung Galaxy A20e niet waterbestendig of waterdicht is. Je kunt gerust dit toestel gebruiken tijdens een lichte regenbui maar gebruik de Galaxy A20e vooral niet in de douche of tijdens een hevige regenbui.

Related Posts