Welke navigatie heeft mijn Toyota?

Welke navigatie heeft mijn Toyota?

Mijn Toyota Is uw Toyota uitgerust met een Toyota Touch® & Go (Plus) of een Toyota Touch® 2 with Go (Plus) navigatiesysteem? Registreert u zichzelf en de auto op Mijn Toyota. Op deze site beheert u uw Toyota Touch® navigatiesysteem.

Hoe Toyota navigatie updaten?

Touch & Go en Touch & Go Plus

  1. Kaartupdates downloaden via Mijn Toyota.
  2. Apps downloaden.
  3. Google local search.
  4. Bestemmingen via een Google Maps tool op Mijn Toyota naar uw navigatiesysteem sturen.

Wat kost een navigatiesysteem updaten?

De updates kosten over het algemeen 99 euro. Let altijd goed op de datum van de beschikbare kaarten; voor lang niet alle modellen zijn er nog recente kaarten beschikbaar.

Wat is Toyota Touch?

Toyota Touch® 2 multimediasysteem biedt u informatie en entertainment en is uw verbinding met de buitenwereld. Via het hoge resolutie touchscreen heeft u toegang tot informatie, entertainment en tal van andere praktische functies. Dat maakt rijden in uw Toyota nóg plezieriger.

Welke navigatie heb ik?

Losse autonavigatie

MYDRIVE TOMTOM HOME
• GO LIVE Camper & Caravan • GO x40-serie GO 940 LIVE, GO 940, GO 740 LIVE, GO 740 en GO 540 LIVE
• GO LIVE Top Gear edition • GO x30-serie GO 930, GO 730, GO 630 en GO 530
• GO 800-serie GO LIVE 820 en GO LIVE 825 • GO x20-serie GO 920, GO 720 en GO 520

Hoe werkt Toyota online?

Om in MyT Multimedia Connected Services de functie Online Navigatie te activeren, verbindt u via Bluetooth of WiFi uw smartphone met uw auto. Klik vervolgens op ‘Instellen’ en daarna op ‘Online’. Tot slot klikt u op ‘Toyota Online’ en kiest u een bestaand account. Voer uw MyT logingegevens in.

Wat is multimedia voorbereiding Toyota?

Multimedia management: Via het touchscreen bedient u de radio of CD-speler voor extra luisterplezier. Ook kunt u MP3- en WMA-bestanden afspelen, terwijl u via de AUX- en VTR aansluitingen externe mediadragers kunt aansluiten.

Hoe kan ik gratis mijn TomTom updaten?

Als je je TomTom-navigatiesysteem wilt updaten, moet je de applicatie MyDrive Connect op je pc of Mac installeren. MyDrive Connect is onze gratis ondersteuningsapplicatie waarmee je de content en services op je TomTom-navigatiesysteem kunt beheren.

Waar kan ik mijn navigatie laten updaten?

Voor de navigatiesystemen in de auto zelf, zul je vaak alleen terecht kunnen op de officiële websites van het automerk zelf. Als je gebruik maakt van navigatie apps, zal de update rechtstreeks via je smartphone plaatsvinden. Hiervoor kun je bij de online app stores terecht.

Hoe werkt My Toyota?

Met een aantal nuttige functies, zoals ‘Find My Car’ en het delen van uw rit, bespaart MyT u onderweg tijd, geld en zorgen. Beginnen met MyT is heel eenvoudig. Na het registreren van uw Toyota op de mobiele MyT app kunt u voor elke rit de voor u beschikbare connected services gebruiken.

Wat voor type TomTom heb ik?

Welk model heb ik? Je kunt het model van je Tomtom achterhalen aan de hand van het serienummer dat aan de onderkant van je navigatiesysteem staat. Als je dit serienummer invoert op de website van Tomtom, kun je het model van jouw navigatiesysteem achterhalen.

Is uw Toyota uitgerust met een Toyota Touch® & Go (Plus) of een Toyota Touch® 2 with Go (Plus) navigatiesysteem? Registreert u zichzelf en de auto op Mijn Toyota. Op deze site beheert u uw Toyota Touch® navigatiesysteem.

Wat kost een grote beurt voor een Toyota Aygo?

De grote beurt is één van de bekendste onderhoudsbeurten….Toyota Aygo Grote Beurt.

Grote Beurt Specificaties
Grote Beurt €229,- Specificaties Prijs voor Benzine Controle op 40+ punten Vervangen van olie, filters en bougies Afspraak

Related Posts