Wat is Suzuki Swift Shogun?

Wat is Suzuki Swift Shogun?

Deze versie van de Suzuki Swift is geleverd van februari 2006 tot januari 2010. De laatste nieuwprijs bedroeg € 14.525. De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 92 pk.

Is de Suzuki Swift een goede auto?

Om te beginnen is de Swift altijd een van de leukst rijdende auto’s geweest in dit segment. Hij is bovendien redelijk ruim en ook veilig, getuige zijn vijf sterren in de Euro NCAP-crashtest. Aanvankelijk was slechts één benzineversie leverbaar, een 1,2-liter met 93 pk.

Welke uitvoeringen Suzuki Swift?

In 1983 ging de wagen voor het eerst in productie onder de naam Suzuki Cultus. Vanaf de tweede generatie, die in 1989 in productie ging, wordt de naam veranderd naar Swift….

Suzuki Swift
Klasse Compacte klasse
Koetswerkstijl Hatchback (drie- of vijfdeurs) Sedan (vierdeurs) Cabriolet (tweedeurs)

Is Suzuki Swift zuinig?

Ook is de Suzuki Swift benzine is dus ook een zeer zuinige wagen. Het brandstofverbruik van de Suzuki Swift benzine ligt tussen de 3,9 liter per 100 kilometer en dan 4,9 liter per 100 kilometer.

Hoeveel kilometer kan een Suzuki Swift rijden?

Je zou dus 650 km op een tank moeten rijden volgens het gemiddelde verbruik. Met alleen stad zit je al op ruim 500 kilometer.

Welke types Suzuki?

Alle Suzuki modellen

  • Suzuki Celerio.
  • Suzuki Ignis.
  • Suzuki Swift.
  • Suzuki Baleno.
  • Suzuki Swace.
  • Suzuki Vitara.
  • Suzuki S-Cross.
  • Suzuki Across.

Heeft een Suzuki Swift een turbo?

De Swift Sport heeft een opvallende verandering ondergaan. Waar de vorige twee versies een gretig toerenblok hadden, heeft de nieuwe generatie een kleine turbomotor gekregen. De 1.4 viercilinder pompt er 140 pk uit, niet dankzij hoge toerentallen, maar dankzij een flinke stoot koppel van 230 Nm.

Kan je een digitale kilometerteller terugdraaien?

De kilometerstand terugdraaien kan ook door de complete kilometerteller uit het dashboard te schroeven. De stand wordt dan eenvoudig teruggedraaid. Een digitale kilometerteller terugdraaien is minstens zo eenvoudig. Er is eenvoudige soft- en hardware beschikbaar die de tellerstand terugdraaien mogelijk maakt.

Related Posts