Wat is een Audi A4 B8?

Wat is een Audi A4 B8?

De Audi A4 B8, geleverd tussen 2007 en 2015, is een strakke en zakelijke verschijning. De A4 was er in limousine versie (vanaf 2007) en als Avant (vanaf 2008). Geen cabriolet versie want die gaf Audi de naam A5. Audi had veel keuze met betrekking tot de motoren in zowel benzine als diesel.

Is een Audi A4 een goede auto?

Conclusie. Een vrij ingetogen vormgeving, een fraai interieur, comfortabele rijeigenschappen en een motorengamma dat volledig bij de tijd is. De nieuwe Audi A4 is onopvallend goed en biedt zijn inzittenden een aangenaam verblijf. Dat alles vertaalt zich wel in een stevige aanschafprijs.

Is een Audi A4 zuinig?

Een start/stop-systeem is op iedere A4 standaard. Met onze testauto realiseerden wij een praktijkverbruik van 1 op 17,9. Weliswaar kwamen we niet bij de score uit de brochure in de buurt (namelijk 1 op 25,6), maar voor een auto van dit formaat en mét een automaat vinden we ons verbruik zeker niet onaardig.

Wat is Avant bij Audi?

Stationwagens zijn ‘in’ en de A4 Avant is Audi’s nieuwste wapen in het segment van de ruime, sportieve vrijetijdswagens. Binnen de Audi-lijn kennen we de Avant-uitvoering al weer heel wat jaren. Sinds 1977 maakt deze aanduiding deel uit van het Audi-gamma.

Heeft een Audi A4 achterwielaandrijving?

Voor het eerst krijgt de Audi A4 standaard achterwielaandrijving! Vierwielaandrijving met een extra motor op de vooras zal zorgen voor ‘quattro’.

Welke Audi motoren zijn slecht?

De 1.8 TFSI en met name de 2.0 TFSI-benzinemotoren van bouwjaren 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012* zijn berucht. Deze motoren zijn af-fabriek met onderbemeten olieschraapveren uitgerust, waardoor je een enorm hoog olieverbruik kan krijgen boven de 80.000 km.

Welke Audi A4?

De Audi A4 is een middenklasse auto van de Duitse autoproducent Audi….

Audi A4
Klasse Middenklasse
Voorganger Audi 80
Soortgelijk BMW 3-serie Mercedes-Benz C-Klasse Volvo S60 Jaguar XE Lexus IS Alfa Romeo Giulia
Assemblage Ingolstadt

Hoe zuinig is een Audi A4?

Brandstofverbruik in Audi A4

Modificatie Geadviseerde brandstof Verbruik – op snelweg
1.4 TFSI Benzine 4.5 l/100 km
1.4 TFSI S-tronic Benzine 4.4 l/100 km
2.0 TDI / 190 pk (142kW) Diesel 3.9 l/100 km
2.0 TFSI ultra Benzine 4.5 l/100 km

Welke Audi is zuinig?

De nieuwe Audi A3 1.6 TDI ultra is de zuinigste ooit. Volgens New European Driving Cycle (NEDC) verbruikt de Audi slechts 3,2 liter brandstof per 100 kilometer. Dit betekent een uitstoot van 85 gram CO2 per kilometer.

Welke Audi heeft achterwielaandrijving?

Nieuwe Audi R8 RWD met achterwielaandrijving wordt standaard. Een Audi R8 is vanaf nu niet meer standaard vierwielaangedreven. Audi voegt namelijk een achterwielaangedreven versie toe aan het reguliere aanbod: de Audi R8 RWD.

Wat is het verschil tussen Pro line en S line?

De Pro Line S-uitvoeringen beschikken standaard over de volgende extra’s: S-line en S-line exterieur met onder meer: sportonderstel, 18-inch lichtmetalen velgen, gedeeltelijk met leder beklede sportstoelen, met leder bekleed sportstuur (multifunctioneel), bumpers in sportief design (achter met diffuser) en verchroomde …

Heeft Audi voorwielaandrijving of achterwielaandrijving?

Door het vermogen over de vier wielen te verdelen, combineert het quattro-systeem de voordelen van voortstuwing (achterwielaandrijving) en tractie (voorwielaandrijving). Een Audi uitgerust met quattro biedt dus een dynamischer rijgedrag en is tegelijk zeer betrouwbaar in minder gunstige omstandigheden.

Related Posts