Wat is de iPhone 4 nog waard?

Wat is de iPhone 4 nog waard?

De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo’n 26 euro tot 36 euro. Het lijkt misschien niet veel, maar via andere websites zult u nog minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel van groot belang dat uw iPhone nog in goede staat is en werkt.

Wat doen met oude iPhone 4?

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone recyclen. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

Wat levert een kapotte iPhone op?

Je verwacht het misschien niet, maar ook op Marktplaats kun je een kapotte iPhone verkopen. Het levert misschien maar een paar tientjes op, maar dat is beter dan thuis in een la laten liggen. Die kapotte iPhones worden meestal gebruikt voor de onderdelen die nog wel werken, zoals knopjes en binnenwerk.

Hoe weet ik zeker dat mijn iPhone leeg is?

Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:

 1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
 2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
 3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
 4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.

Wat is mijn iPhone Se waard?

Inruilwaarde iPhone SE (2020)

Onbeschadigd Kapot
64 GB € 140,- € 5,-
128 GB € 165,- € 5,-
256 GB € 185,- € 5,-

Wat levert een iPhone 5 op?

Je telefoon is al snel 50, 80 of 120 euro waard! Een iPhone 5S met 16GB zelfs nog 192,12 euro of meer! Dit geld kun je handig gebruiken als startkapitaal voor bij je nieuwe iPhone 5S of iPhone 6.

Waar kan ik mijn telefoon inruilen voor geld?

TELEFOON INRUILEN BIJ ONS IN DE WINKEL Dat is heel simpel: jouw oude telefoon is geld waard. Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels en ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart. Zo wordt het kopen van een nieuwe telefoon nog goedkoper én aantrekkelijker.

Wat is mijn kapotte telefoon waard?

Over het algemeen kun je tot 75 procent van de verkoopwaarde krijgen voor een defect toestel maar dan mag de schade niet te erg zijn. Als de schade groot is dan krijg je veel minder, mogelijk zelfs maximaal 20 procent van de verkoopwaarde.

Wat brengt mijn oude telefoon op?

Hoe kun je toch nog waarde halen uit je oude telefoon? Je kunt je smartphone verkopen via het internet, zodat je er nog een bedrag voor terugkrijgt. Eén van deze opkoopbedrijven is Zonzoo. Dit bedrijf koopt oude mobiele telefoons op en recyclet deze.

Kan oude iPhone niet wissen?

iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen

 • Tik op Instellingen.
 • Tik op Algemeen.
 • Scrol naar beneden en tik in iOS 15 op Zet over of stel iPhone opnieuw in.
 • Tik op Wis alle inhoud en instellingen.
 • Tik in iOS 15 op Ga door.
 • Voer uw toegangscode in.
 • Tik op Wis iPhone.
 • Tik, indien nodig, nogmaals op Wis iPhone.

Wat is 3GS?

Apple heeft een opvolger voor de succesvolle iPhone 3G: de iPhone 3GS. De letter S staat voor Snelheid, omdat dit nieuwe model sneller is dan zijn voorganger. De processor heeft een kloksnelheid gekregen van 600MHz, terwijl dat bij zijn voorganger nog 412MHz was.

Wat is een iPhone 2G waarde?

De eerste generatie Apple telefoons, de 2G, gaan tegenwoordig op eBay voor prijzen tussen $1.000 en $8.500. In eerste instantie lijkt dit wel begrijpelijk. Veel dingen krijgen meer waarde als ze ouder worden, wijn, postzegels, oldtimers dat soort dingen.

Wat kost iPhone 13 los toestel?

De adviesprijzen van een losse iPhone 13 liggen op hetzelfde als zijn voorganger, de iPhone 12. Dit zijn de officiële prijzen voor de iPhone 13: 128GB: €909,- 256GB: €1.029,-

Verkoop je oude telefoon Je (oude) telefoon is meer waar dan je denkt! Heb je nu nog een iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4 of 3GS, Samsung Galaxy, Nokia, HTC of Lg? Je telefoon is al snel 50, 80 of 120 euro waard!

Is 256 GB opslag genoeg voor iPhone?

Met 256GB opslag heb je genoeg ruimte voor je zelfgemaakte creaties, favoriete series, muziek en al je werkbestanden. 256GB is de ideale opslagcapaciteit voor de grootgebruiker die zich geen zorgen wil maken over ruimtegebrek en geen trek heeft in het opruimen van de iPhone of iPad.

Kan ik de iPhone 4 nog gebruiken?

Hoewel het toestel recent nog door telecomproviders als smartpakker, voordeelknaller of budgettopper verkocht werd, maakte Apple maandagavond bekend de ondersteuning voor de iPhone 4 te stoppen. iOS 8 heeft minimaal een iPhone 4s nodig om te werken, maar draait wel op de iPad 2.

Heb je aan 64GB genoeg?

64 GB is voor steeds meer mensen niet meer genoeg. 128 GB is bij normaal gebruik en 256 GB meer dan genoeg om te fotograferen en filmen wat je wilt. 512 GB is de ultieme hoeveelheid. Genoeg om al je favoriete Spotify-hitlijsten en series offline op te slaan.

Waar zijn bestanden op iPhone?

U vindt uw lokaal opgeslagen bestanden onder ‘Locaties’, ‘Op mijn [apparaat]’. Op een iPad sleept u bestanden eenvoudig naar de map ‘Op mijn iPad’ om ze rechtstreeks op uw apparaat te bewaren. Als u een bestand op uw iPhone of iPod touch wilt bewaren, volgt u deze stappen.

Wat kan je met een iPhone 4?

De iPhone eerste generatie draait op iOS 3.1.3 – alle iOS-updates die daarna verschenen kun je niet installeren. Je hebt in ieder geval toegang tot de Safari, Berichten, YouTube, Kaarten, Agenda, Mail, Contacten, Aandelen, Weer, Calculator, Notities, App Store, Muziek, Video’s, Foto’s en iTunes.

Related Posts