Wat is beter een Samsung of een iPhone?

Wat is beter een Samsung of een iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Samsung biedt namelijk smartphones aan in alle prijsklassen. Samsung biedt budget smartphones én high-end smartphones aan, terwijl Apple zich enkel op het hoge (dure) segment richt.

Wat is beter Samsung S21 of iPhone 12?

De iPhone 12 en de Samsung S21 zijn allebei zeer mooie toestellen die elkaar maar weinig ontlopen op het gebied van kwaliteit. Met de S21 krijg je iets meer scherm voor je geld en een camera van 64 MP….

iPhone 12 Pro Samsung Galaxy S21
Opslaggeheugen 128/256/512 GB 128/256 GB
Werkgeheugen 6 GB 8 GB
5G Ja Ja

Wat wordt er meer verkocht iPhone of Samsung?

Dan is Samsung de marktleider met 255,7 miljoen verkochte exemplaren. Daarmee doet het bedrijf wel een stuk minder dan het jaar daarvoor. Toen verkocht het namelijk 296,6 miljoen smartphones. Apple doet het met 201,1 miljoen iPhones goed en verkoopt er meer dan de 195,6 miljoen van 2019.

Wat is beter Xiaomi of Samsung?

Een interessant verschil tussen de smartphones is de processor. De Xiaomi Mi 11 is het eerste toestel met de Snapdragon 888-chip van Qualcomm en de Galaxy S21 pakt de primeur met Samsungs eigen Exynos 2100-chip. Beide processors willen het beste van het beste bieden en zijn gekoppeld aan 8GB werkgeheugen.

Wat bestond eerder Samsung of Apple?

De komst van Android In hetzelfde jaar als de eerste iPhone, werd het Android platform gelanceerd. Merken als HTC, Motorola, Samsung, LG en Sony maakten hier gebruik van en brachten toestellen uit die gebaseerd waren op Android. Zo werd de eerste mobiele telefoon met Android in 2007 een feit.

Welke camera is beter iPhone 12 of Samsung S21?

Kiekjes die stuk voor stuk uitgeprint kunnen worden voor in je plakboek. Toch is de camera van de Galaxy S21 5G beter dan die van de iPhone 12. Omdat hij meer mogelijkheden biedt met de indrukwekkende telelens van maar liefst 64 megapixel.

Welke telefoon heeft een goede camera?

Beste camera-smartphones

  1. iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max. De ultieme camera-smartphone(s)
  2. Samsung Galaxy S21 Ultra. Een top smartphone met een fenomenale zoomcamera.
  3. Google Pixel 6 Pro. De beste camera-smartphone van Google.
  4. Huawei Mate 40 Pro.
  5. OnePlus 9 Pro.
  6. Huawei P40 Pro.
  7. Samsung Galaxy Note 20 Ultra.
  8. iPhone 13.

Wat is beter iPhone 12 of Samsung S20?

De iPhone 12 en Galaxy S20 zijn twee absolute toptelefoons die je nu kunt kopen met telefoonabonnement bij Tele2. De iPhone 12 is compacter, heeft 5G en is supersnel. De Galaxy S20 is ook een snelle smartphone, heeft een extra goed scherm en maakt net iets betere foto’s. De verschillen zijn echter klein.

Wie is rijker Samsung of Apple?

Samsung Galaxy: slimme Android apparaten en Samsung DeX Heb je thuis al apparaten met Android? Kies dan voor een Android telefoon. Android apparaten werken namelijk allemaal samen met elkaar. De meest optimale samenwerking haal je uit producten van hetzelfde merk.

Hoeveel procent heeft een Samsung?

Veruit de meeste Nederlanders hebben een smartphone van Samsung of Apple – samen zijn de twee merken goed voor 72% van alle telefoons. Apple is het populairste smartphone merk binnen de jongere leeftijdsgroepen, terwijl Samsung een hoger marktaandeel geniet binnen de 35+ leeftijdscategorieën.

Is Xiaomi een goed merk?

Het Chinese Xiaomi staat bekend om kwalitatief goede telefoons voor een scherpe prijs.

Related Posts