Waarom doet mijn Windows Media Player het niet?

Waarom doet mijn Windows Media Player het niet?

Als Windows Media Player niet meer goed werkt na de meest recente updates via Windows Update, kunt u met Systeemherstel controleren of de updates het probleem zijn. Selecteer de Start-knop en typ vervolgens systeemherstel. Kies Een herstelpunt maken en vervolgens Systeemherstel in het deelvenster Systeemeigenschappen.

Hoe kan ik Windows Media Player opnieuw installeren?

Klik op Apps in de Windows instellingen. Klik links in het menu op Apps en onderdelen. Klik daarna op de link: Optionele onderdelen. Klik op Een onderdeel toevoegen om Windows Media Player opnieuw te installeren in Windows 10.

Welke Windows Media Player?

Meer informatie

Versienummer Versie van Windows MediaPlayer (WMP)
11.0.5721.5230 WMP 11 voor Windows XP
11.0.6000.6344 WMP 11 voor Windows Vista
12.0.7601.1754 WMP 12 voor Windows 7
12.0.9600.17031 WMP 12 voor Windows 8.1 en Windows 8

Kan geen films afspelen met Windows Media Player?

Je kunt aparte codecs downloaden om zo andere bestandstypes af te laten spelen in Windows media player. Mocht dit nog niet het gewenste resultaat bieden kan je eventueel een andere media player downloaden die wel de nodige extensies afspelen.

Hoe open ik Windows Media Player?

Klik naast de Start-knop op het vergrootglas en typ: Windows Media Player. Klik op de app.

Welke Media Player voor Windows 10?

Windows Media Player 12 – beschikbaar als onderdeel van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10* – kan met meer soorten muziek en video overweg dan ooit, met inbegrip van Flip Video en niet-beschermde muziek uit uw iTunes-bibliotheek!

Hoe zet je muziek op Windows Media Player?

Plaats een audio-cd. Start Windows Media Player, en klik vervolgens op het “Rippen” tabblad boven aan het venster. Wanneer de computer is verbonden met internet, verkrijgt Windows Media Player cd-gegevens (titel van de cd, naam van het nummer, artiestnaam, enzovoort) en geeft deze weer in het venster.

Hoe werkt de Windows Media Player?

In Windows Media Player gaat dit als volgt: Zorg dat u verbinding met internet hebt. Windows Media Player zoekt namelijk op internet naar informatie over de cd, zoals de artiest, de titel van het album en een plaatje van de hoes. Die informatie wordt toegevoegd zodat u de cd later eenvoudig terugvindt in Media Player.

Hoe dvd afspelen met Windows Media Player?

Klik op het Media- of Bestandsmenu en selecteer Schijf laden. Selecteer het type schijf dat je hebt geplaatst (dvd, Blu-Ray) en selecteer het station. De dvd zal gaan afspelen. Gebruik de mediaspeler die bij je dvd-speler is geleverd wanneer het niet lukt om de schijf af te spelen.

Hoe kan ik een dvd afspelen in Windows 10?

Dvd afspelen op Windows 10

  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
  3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
  4. Klik op het tabblad Schijf.
  5. Automatisch staat ‘Dvd’ aangevinkt.
  6. Klik op Afspelen.
  7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.

Waar vind ik de mediabibliotheek?

De mediabibliotheek is het kloppend hart van Windows Media Player. Hier beheert en ordent u uw muziekcollectie. Standaard plaatst het programma alle muziek uit de map ‘Muziek’, ‘Video’s’ en ‘Afbeeldingen’ (te vinden in de map ‘Bibliotheken’) in de mediabibliotheek.

Related Posts