Waar blijf ik trouw aan?

Waar blijf ik trouw aan?

Trouw zijn aan jezelf begint bij eerlijkheid naar jezelf toe. Je WEET het, op het moment dat je het doet. Omdat je diep van binnen iets voelt knagen. Dat kun je ontkennen en net doen of het er niet is, maar je kunt er ook beter naar luisteren en er iets aan DOEN.

Hoe jezelf zijn bij anderen?

Besef dat je een ander niet kunt veroordelen, omdat je nooit het hele verhaal kent. Maak je niet druk, probeer niet overal iets van te vinden. Laat dingen meer zijn zoals ze zijn, en betrek niet alles op jezelf. Jij bent jij, die ander is gewoon die ander.

Hoe blijf je dicht bij jezelf?

 1. Bij jezelf blijven.
 2. Onderscheid jouw gevoelens en gedachten van die van anderen.
 3. Dat wat anderen zeggen of doen, is van hen, niet van jou.
 4. Luister naar jezelf.
 5. Geef je grenzen aan.
 6. Vertrouw op jezelf.
 7. Bepaal wat jij belangrijk vindt.
 8. Investeer in jezelf.

Waar ben je trouw aan voorbeelden?

Affirmeer je trouw en loyaliteit met deze tekst Ik ben loyaal aan de mensen en dingen die ik belangrijk vind en ik sta voor wat ik juist vind. Ik houd me aan mijn toezeggingen. Ik koester mijn vriendschappen en ik heb blijvende relaties. Ik ben door dik en dun een goede vriend.

Hoe kom je tot je zelf?

Tot jezelf komen

 1. Op retraite gaan betekent dat je een andere wereld binnenstapt.
 2. Zonder drukte van binnen en van buiten neemt de helderheid van je geest toe.
 3. Stilte, rust, een klimaat en conditie scheppen waarin je hoofd leger wordt, daar gaat het om.

Hoe terug dichter bij jezelf komen?

Om dichter bij jezelf te komen moet je loskomen van dat ego waarmee je je in de loop der tijd bent gaan identificeren. Je ego niet kwijtraken of verwijten maken, maar ervan bewust worden. En als je je er van bewust bent er minder nadruk opleggen.

Waarom betrek ik alles zo op mezelf?

Alles op jezelf betrekken, alles persoonlijk nemen. Als iemand zich verveelt, dan ben jij saai. Wanneer mensen kritiek hebben of klagen, voel jij je direct persoonlijk aangevallen; ook moet je vaak anderen verdedigen; jezelf negatief vergelijken met anderen: die zijn intelligenter, slimmer, knapper.

Waarom verlies je jezelf in een relatie?

Als je jezelf verliest in de relatie, zal je de relatie zelf verliezen. Als je je eigen dromen laat vallen voor de relatie, zal de relatie jou laten vallen. Eerst en vooral moet je je concentreren op jezelf : op je eigen dromen, je doelstellingen, je waarheid.

Related Posts