Kan je douchen met een smartwatch?

Kan je douchen met een smartwatch?

Kun je douchen met een smartwatch? Nee, eigenlijk niet. Het lijkt onschuldig en veel mensen doen het. Maar je hebt kans dat je smartwatch kapot gaat óf dat de waterdichtheid afneemt.

Hoe waterdicht is mijn horloge?

Wat betekent waterdichtheid?

Water Resistant Spatwaterdicht
30 meter/3 ATM/3 BAR Bestand tegen een klein beetje (spat)water zoals bij handen wassen.
50 meter/5 ATM/5 BAR Geschikt om mee te douchen.
100 meter/10 ATM/10 BAR Geschikt om mee te zwemmen en snorkelen.
200 meters/20 ATM (plus)/20 BAR Geschikt voor duiken.

Kan een Zinzi horloge tegen water?

Met dit horloge kun je zwemmen aan het wateroppervlak en douchen, mits je het horloge geen grote temperatuurverschillen later doormaken. Het horloge kan echter niet tegen hoge waterdruk, dus houd het niet om als je gaat duiken of snorkelen.

Kun je zwemmen met 5 ATM?

Horloges met een waterdichtheid tot: – 3 ATM biedt bescherming tegen spatwater. – 5 ATM biedt bescherming bij douchen en zwemmen, mits er geen grote temperatuurverschillen optreden. – 10 ATM zijn geschikt voor de meeste vormen van watersport in ondiep water.

Kan een smartwatch onder water?

Vanaf Apple Watch Series 3 zijn deze slimme horloges waterdicht tot 50 meter onder water (WR50M). Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om. Er kan wel water in de smartwatch komen via de ingebouwde luidspreker. Draai als je uit het water bent aan de Digital Crown.

Kun je zwemmen met een Samsung smartwatch?

Het horloge heeft ook een waterdichtheid van 5ATM, wat betekent dat het horloge tot 50 meter diep waterdicht is. Het horloge is hierdoor perfect te gebruiken tijdens het zwemmen, ook bij duiken in het water.

Kun je met een Casio horloge zwemmen?

Vind uw favoriete horloge van CASIO dat tot 20 bar waterdicht is in de CASIO Online Shop. Horloges die tot 5 bar waterdicht zijn, kunnen prima tegen spatwater, regen, douchen en het wassen van de handen. Een horloge dat tot 10 bar is getest, kan echter ook altijd tijdens het zwemmen worden gedragen.

Is de Samsung Galaxy Watch 3 waterdicht?

Het Galaxy 3 horloge is ook geschikt om mee te zwemmen, met een waterdichtheid tot 50 meter.

Wat is IP68 waterdicht?

IP68: volledig waterdicht Een kanttekening bij IP68 is dat het is getest tot een diepte van 3 meter. Ligt je telefoon in een extreem diep zwembad, dan kan het toestel na verloop van tijd beschadigd raken.

Heeft een quartz horloge onderhoud nodig?

Omdat een quartzuurwerk minder mechanische onderdelen bevat is ook weinig onderhoud aan het horloge nodig. Eens in de 2-3 jaar (afhankelijk van gebruik) moet wel de batterij worden vervangen en het horloge op waterdichtheid worden gecontroleerd.

Hoe diep is 5 ATM?

5 ATM – 50 meter – 5 bar.

Hoeveel ATM is 5 bar?

5 Bar, 5 ATM, 50 Meter (50M) water resistant is bestand tegen douchewater. 10 Bar, 10 ATM, 100 Meter (100M) water resistant is geschikt om mee te zwemmen (ook in zeewater) en voor watersport.

Related Posts