Kan goud onder de douche?

Kan goud onder de douche?

Doe je sieraden pas om als je je parfum, make-up en andere verzorgingsproducten al op hebt gedaan. Doe je sieraden als je gaat slapen af, zo komt het sieraad niet onnodig in contact met de zuurgraad van je huid. Douche of zwem niet met je sieraden om.

Kan wit goud verkleuren?

Witgoud verkleurt niet als er geen Rodiumlaagje op aangebracht is, is dit wel het geval dan kan uw ring gelig of grijzig kleuren na enige tijd.

Kan je met een ketting douchen?

Slaap niet met zilveren sieraden om, zo komt het sieraad niet onnodig in contact met de zuurgraad van je huid en voorkom je beschadigingen en vervormingen. Douche, zwem of sport niet met je sieraden om. Doe je sieraden af bij zwaar werk of als je bijvoorbeeld gaat schoonmaken.

Kun je met 14k goud douchen?

Het korte antwoord is dat gouden sieraden onder de douche kunnen worden gedragen. Water beschadigt het metaal niet, of je nu gele, witte of roségouden stukken draagt. Goud met een hogere zuiverheid wordt gemakkelijker bekrast, dus een stuk van 18k is vatbaarder voor krassen dan een stuk van 10k.

Kan wit goud geel worden?

Begint je witgouden ring geel te worden? Dan is dat een teken dat het rodiumlaagje een beetje is afgesleten. Een perfect normaal fenomeen, dat meestal na enkele jaren optreedt en makkelijk op te lossen valt. Een witgouden ring kun je namelijk gewoon opnieuw laten rodineren.

Kan wit goud tegen water?

Een verfrissende duik in het zwembad nemen met je gouden of zilveren is niet aan te raden. Niet alleen zilver maar ook goud kan gaan oxideren en daarmee richt je blijvende schade aan. Wanneer gouden sieraden bijvoorbeeld al licht beschadigd zijn dan zijn ze extra gevoelig voor agressieve stoffen zoals chloor en zout.

Kan je douchen met een zilvere ketting?

Daarom is het aan te raden om je sieraden af te doen wanneer je in contact komt met deze producten, bijvoorbeeld tijdens het werk, sporten, schoonmaken en bij het zwemmen. Ook raden we je af om je sieraden te dragen tijdens het slapen en douchen.

Hoe snel verkleurt gold plated?

Veel mensen vragen zich af of bijvoorbeeld een silverplated of goldplated sieraad niet verkleurt of snel slijt. Doordat de plated sieraden van Lucardi een laagje van echt zilver of goud hebben verkleuren ze niet, maar door invloeden van buitenaf kan het laagje uiteindelijk wel slijten.

Related Posts