Hoe weet ik of mijn Apple product echt is?

Hoe weet ik of mijn Apple product echt is?

Heb je een iPhone, iPad of Apple Watch waarvan je de echtheid betwist? Voer het serienummer van het apparaat dan in op de officiële Apple-website. Indien het product echt is, zie je hier tot wanneer je garantie hebt.

Waar kan ik mijn serienummer vinden?

Vaak wordt het herhaald op de verpakking en op de pakbon en/of de factuur. Meestal staat in de gebruiksaanwijzing waar het serienummer gevonden kan worden. Bij elektronica (computers, audio- en videoapparatuur en dergelijke) staat het serienummer vrijwel altijd op de achterkant of de onderkant van het apparaat.

Hoe kan je echte AirPods herkennen?

Lees ook:   Hoe plak je vilt vast?

Bekijk de onderkant van de AirPods. Originele exemplaren hebben een ovaalvormig roostertje, terwijl die bij nepperds vaak helemaal rond zijn (of het gaasje is helemaal niet aanwezig). Pak het oplaaddoosje erbij. Als het goed is, staat het serienummer van de (mogelijk neppe) AirPods op de onderkant van dit klepje.

Hoe kun je zien welke AirPods je hebt?

In Instellingen

  • Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Bluetooth’.*
  • Zoek uw AirPods in de lijst (bijvoorbeeld: ‘AirPods van John’).
  • Tik op de knop ‘Meer info’ naast uw AirPods. Vervolgens krijgt u het modelnummer te zien.

Hoe controleer je of AirPods echt zijn?

Het serienummer staat niet alleen op de AirPods en op de oplaadcase, maar ook onderop de doos waarin ze worden verkocht. Dus zelfs wanneer het transparante plastic nog om de doos zit, kun je het serienummer achterhalen. Je kunt het serienummer bij Apple invoeren om de status ervan te controleren.

Waar vind ik het IMEI nummer van Iphone?

Lees ook:   Hoe hoog groeien doperwten?

Het serie-, IMEI-/MEID- of ICCID-nummer vinden

  1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ en tik op ‘Info’.
  2. Zoek het serienummer.
  3. Als u deze informatie in Apple formulieren voor registratie of support wilt plakken, houdt u uw vinger op het nummer om het te kopiëren.

Waar vind ik het serienummer van mijn Acer laptop?

Waar kan ik het serienummer vinden op mijn laptop? De SNID en het serienummer bevinden zich op een label aan de onderkant van je product.

Hoe weet ik het bouwjaar van mijn Mac?

In de meeste versies van macOS achterhaal je de precie versie van jouw MacBook, MacBook Air of MacBook pro eenvoudig op de volgende manier:

  1. Klik op het Apple logo linksboven op het scherm.
  2. Klik op ‘Over deze Mac’.
  3. In het scherm dat nu verschijnt staat de periode waarin je iMac gelanceerd werd (bijvoorbeeld Eind 2015).

Hoe kun je zien hoe oud je Mac is?

Ga naar  ▸ Over deze Mac… in het venster wat nu verschijnt zie je samenvatting van alle specificaties voor jouw Mac. Onderaan deze lijst zie je onmiddellijk het serienummer staan. Verder kun je ook op ‘Systeemoverzicht’ klikken, bij de optie ‘Hardware’ vind je ook het serienummer in de lijst terug.

Related Posts