Hoe waterdicht is de S7?

Hoe waterdicht is de S7?

De Galaxy S7 serie voldoet aan de norm IP68. IP68 betekent volledige bescherming tegen binnendringend stof en maximaal 30 minuten onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoetwater.

Is de A71 waterdicht?

Net als de A50 en A70 hebben de Galaxy A51 en A71 géén expliciete IP-certificatie. Ze zijn dus officieel niet waterdicht noch waterbestendig. Beide toestellen draaien straks direct vanaf de release op Android 10. De eerste grote upgrade krijg je dus pas in 2021, naar Android 11 – in 2022 gevolgd door Android 12.

Is de Samsung A52s waterdicht?

De Galaxy A52s bevat een plastic behuizing en is stof- en waterdicht.

Is de Samsung Galaxy S21 Ultra waterdicht?

Voor de een is de IP68 certificatie gesneden koek, voor de ander toch een reden om het voor de zekerheid te checken. Dus: is de Galaxy S21 waterdicht? Net als bij veel andere Samsung topmodellen luidt het antwoord: neen. Maar de toestellen hebben wel degelijk een IP68-certificatie.

Kan Samsung onder water?

De Samsung Galaxy S8/S8+ heeft een IP68 waardering. Dit betekent dat het toestel ondergedompeld kan worden in zoet water en stofbestendig is. Het toestel kan maximaal 30 minuten onder water bij 1,5 meter diepte.

Is de A52 waterdicht?

Waterdicht dat is de A52 niet, maar wel waterbestendig. Het nieuwe toestel is gecertificeerd met een IP-rating van 67, dit houdt in dat jouw telefoon tot 1 meter diepte maximaal 30 minuten waterbestendig is.

Is de Samsung Galaxy A41 waterdicht?

Bijzonder voor een telefoon in deze prijsklasse is de IP68 certificering, wat inhoudt dat de Galaxy A41 zowel stof- als waterdicht is.

Is de Samsung Galaxy S21 waterdicht?

Samsung zelf zegt dat je een Galaxy S21 ongeveer een half uur in stilstaand, zoet water kunt leggen op een diepte van maximaal anderhalve meter. Dat is niet voldoende om de toestellen waterdicht te noemen. Op het moment van schrijven staat daar al sinds ongeveer 256 uur een Galaxy S21 in een bak water.

Is de Samsung A72 waterdicht?

Maar de A72 is wel waterbestendig door de IP-rating van 67. Je Samsung Galaxy A72 is hiermee tot 1 meter diep maximaal een half uur waterbestendig.

Is de Samsung A41 waterdicht?

De Samsung Galaxy A41 wordt aangedreven door een octa-core Mediatek Helio P65 SoC met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Bijzonder voor een telefoon in deze prijsklasse is de IP68 certificering, wat inhoudt dat de Galaxy A41 zowel stof- als waterdicht is.

Kan Samsung S21 tegen water?

Samsung zelf zegt dat je een Galaxy S21 ongeveer een half uur in stilstaand, zoet water kunt leggen op een diepte van maximaal anderhalve meter. Dat is niet voldoende om de toestellen waterdicht te noemen. Maar voor YouTube-kanaal Photo Owl Time Lapse wél een reden om de proef op de som te nemen.

Related Posts