Hoe lang gaat een Mazda 2 mee?

Hoe lang gaat een Mazda 2 mee?

Mazda 2 1.25 55 kW = Om de 160 000 Kilometer of na maximaal 10 jaar. Mazda 2 1.4 59 kW = Om de 160 000 Kilometer of na maximaal 10 jaar.

Is Mazda een goed merk?

De Consumentenbond heeft de resultaten van het jaarlijkse automankementenonderzoek gepubliceerd. Met een rapportcijfer van 8,5 staat Mazda in de top 3 van betrouwbaarste automerken van Nederland.

Hoe betrouwbaar is Mazda 2?

Dit vindt de Wegenwacht De Mazda 2 is zo betrouwbaar als we van een Japans kwaliteitsproduct mogen verwachten. Er is bij de Wegenwacht maar één kleinigheidje bekend, dat wel eens voorkomt. Bij de 2 met de 1,5 liter motor gaat dan iets mis met de aansturing van de dynamo, waardoor die niet meer laadt.

Is Mazda 3 betrouwbaar?

Ze zijn betrouwbaar, rijden prettig en komen erg goed mee met hun concurrenten. Dat geldt ook voor de nieuwste generatie van de Mazda 3, die als strak gelijnde vierdeurs sedan en als opvallend gestileerde vijfdeurs hatchback leverbaar is. Dat Mazda het graag anders doet, blijkt ook uit de Skyactiv-X motor.

Lees ook:   Hoelang moederhond bij pups?

Is Volkswagen betrouwbaar?

De grote VW is daarmee veruit de minst betrouwbare auto in het onderzoek van 2020. Daarbij: er zijn meer dan 8,5 miljoen auto’s in Nederland, dus je kunt je afvragen of 8.000 reacties genoeg is voor een representatieve uitslag.

Is Mercedes een betrouwbare auto?

De grote Duitse merken, Mercedes-Benz en BMW, vallen net buiten de tien beste merken (7,5 en 7,4). Audi staat nog veel lager op de ladder en deelt de twintigste plek met Opel. Opvallend is ook de positie van Tesla. Het merk debuteert dit jaar in de lijst van de Consumentenbond met een 22e positie.

Hoe is de automaat van Mazda?

Vooralsnog gebruikt Mazda zestraps automaten Hoe lichter, hoe beter! Waar de acht-, negen- en zelfs tientrapsautomaat steeds meer normaal wordt in autoland, houdt Mazda in zijn modellen nog altijd vast aan een conventionele zestraps automaat.

Hoe zuinig is Mazda 2?

Verbruik

Aantal: 27
Hoogste: 6,52 l/100km
Laagste: 2,40 l/100km
Gemiddeld: 5,38 l/100km
Fabrieksopgave: 4,50 l/100km
Lees ook:   Hoe bepaal je de huur van een huis?

Is Mazda cx5 betrouwbaar?

De Mazda CX-5 is zo betrouwbaar als je maar van een Japanse auto mag verwachten. Er is één kleinigheid waarvoor de Wegenwacht wel eens wordt ingeschakeld. Het massacontact tussen de accu en de carrosserie kan wel eens slecht contact maken, of zelfs los raken. De wegenwacht kan dit snel en kosteloos herstellen.

Is Mazda 5 een goede auto?

Bij de Mazda 5 zijn enkele, merendeels vrij onschuldige klachten bekend. Er komen wel eens krakende geluiden uit de wielophanging voor. Dat klinkt niet fijn, maar op zich kan het geen kwaad. Los van deze kleinigheden, is de Mazda 5 uitermate betrouwbaar, wat voor een gezinsauto wel héél erg prettig is.

Related Posts