Hoe kan ik mijn Groupon annuleren?

Hoe kan ik mijn Groupon annuleren?

Zo kunt u een restitutie aanvragen voor een bestelling

  1. In Help, selecteer de bestelling waar je een restitutie voor wil.
  2. Selecteer Een restitutie aanvragen (wanneer mogelijk).
  3. Selecteer je reden voor restitutie en bevestig je annulering.

Heb je geen data gekozen bij de aankoop van de groupon? Dan heb je 14 dagen na aankoop om contact met ons op te nemen om de aankoop te annuleren, mits de groupon niet ingewisseld is. Op alle groupons (tenzij anders gespecificeerd in de dealvoorwaarden) is de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen van toepassing.

Hoe kan ik Groupon bereiken?

Vraag het gerust aan de Groupon klantenservice via 020 – 435 0369.

Hoe lang is Groupon tegoed geldig?

Retourneer het product voor een restitutie in Groupon-credits binnen 14 dagen na ontvangst, tenzij anders bepaald in de Voorwaarden. Uitzonderingen bekijken in ons retourbeleid. Meer te weten komen over het retourneren van een Groupon Producten artikel hier.

Wat is het emailadres van Groupon?

Indien jouw oorspronkelijke betalingswijze geannuleerd, vervallen of anderszins veranderd is, dien je het klantenservice team onmiddellijk te informeren onder [email protected].

Hoe werkt Groupon voucher?

Wie koopt, koopt een voucher (= tegoedbon) die men bij de verkoper kan inwisselen voor aankoop van een product of dienst. Betalen moet men echter aan degene die de coupon uitgeeft (Groupon) en die een contract heeft met de verkoper van het product of de dienst.

Waar staat help in Groupon?

In Help, selecteer de bestelling waar je een restitutie voor wil. Selecteer Een restitutie aanvragen (wanneer mogelijk). Selecteer je reden voor restitutie en bevestig je annulering.

Waar zie ik mijn Groupon credits?

Waar je Groupon-credits vindt in je account: Je kan je Groupon-credits balans bekijken in de app door in te loggen in je account en het Mijn groupons menu te selecteren.

Waar vind ik mijn credits bij Groupon?

Hoe werkt Groupon voor ondernemers?

Hoe te verkopen op Groupon

  • Stap 1: Geef je gegevens op.
  • Stap 2: Maak je campagne.
  • Stap 3: Bereid je personeel voor en laat de boodschap naar buiten komen.
  • Stap 4: Vier de lancering van je campagne.
  • Stap 5: Volg je resultaten met je Groupon Merchant Center.
  • Stap 6: Geef je campagne een boost met Merchant Tools.

Hoe kan Groupon zo goedkoop zijn?

Bedrijven die hun producten of arrangementen via Groupon willen aanbieden, moeten minimaal 50% korting geven. Ze leveren dus al de helft van hun mogelijke omzet in. Maar dit is nog niet alles, want van alles wat een bedrijf via Groupon verkoopt, moet het nog eens 50% aan Groupon afstaan.

Wat kost een advertentie op Groupon?

Als je een campagne wil starten via Groupon Getaways zijn daar vooraf geen kosten aan verbonden. Groupon rekent alleen een marketingprovisie nadat een klant je deal heeft gekocht.

Hoe werkt kortingscode Groupon?

Related Posts