Hoe betrouwbaar is een Subaru?

Hoe betrouwbaar is een Subaru?

Het door de Consumentenbond uitgevoerde betrouwbaarheidsonderzoek, gehouden onder 8.000 automobilisten, onderstreept die betrouwbaarheid. Over diverse modellen gemeten, neemt het Japanse merk de tweede plaats in met een prachtige 8,6.

Hoeveel km kan een camper mee?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van wat u met de camper gaat doen. Gaat u er veel of weinig kilometers per jaar mee rijden. Een redelijke verwachting van een dieselmotor is 500.000 km.

Is 100.000 km veel voor een auto?

Vanaf 50.000 km is de auto wellicht al een paar jaar oud. Boven de 100.000 km (het gemiddelde) kijken we naar auto’s van 5 à 8 jaar oud, maar alles hangt af van de rij-intensiteit. Hoe dan ook, we kunnen pas echt spreken van een hoge kilometerstand vanaf 200.000 km. Sommige auto’s halen tot 600.000.

Lees ook:   Welke onderdelen zitten er in iedere stroomkring?

Waar wordt de Subaru gemaakt?

Waar wordt een Subaru gemaakt? Alle Subaru’s die in Nederland zijn geleverd zijn in Japan gemaakt. De zeer strenge kwaliteitsnormen die daar worden gehanteerd staan garant voor een bewezen Japanse topkwaliteit.

Hoeveel KM kan je rijden met 5 liter benzine?

Als deze op nul staat ​​is er nog een ‘reservetank’ met – meestal – vijf liter brandstof. Hiermee kan in de regel nog zo’n 50 kilometer gereden worden.

Hoeveel KM met 40 liter benzine?

Benzine en diesel Met een normale rijstijl moet je met 40 liter brandstof toch wel 700 kilometer kunnen afleggen. Dat komt neer op een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 17,5.

Een ongekend hoog percentage. Het door de Consumentenbond uitgevoerde betrouwbaarheidsonderzoek, gehouden onder 8.000 automobilisten, onderstreept die betrouwbaarheid. Over diverse modellen gemeten, neemt het Japanse merk de tweede plaats in met een prachtige 8,6.

Is Subaru een goede auto?

De auto laat zich goed bedienen en kan omschreven worden als zeer gebruiksvriendelijk. De betrouwbaarheid van een Subaru zorgt dat de auto zeer waardevast is en een kleine onderhoudsbehoefte heeft.

Lees ook:   Welk papier voor Cricut?

Waarom Subaru?

Betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid is een andere belangrijke reden om voor Subaru te kiezen. Van alle in de afgelopen tien jaar nieuw verkochte Subaru’s is 96 procent nog altijd op de weg. En daarbij zijn kilometerstanden van 300.000 of 400.000 eerder regel dan uitzondering.

Related Posts