Welke kleur juwelen?

Welke kleur juwelen?

Heb je een blauwige kleur, dan heb je een koele ondertoon en staan zilveren sieraden je beter. Meer een groenige kleur aderen? Dan heb je een warme ondertoon en kun jij (rosé)gouden sieraden heel goed hebben.

Welke kleur past bij sieraden?

Bij het bepalen van de mooiste sieraden kleur gaat het over de ondertoon van je huid. Deze kan warm of koel zijn. Als je bruine ogen en bruine of rode haren dan past meestal goud het beste bij je. Heb je askleurige en/of blonde haren en blauwe of groene ogen dan past meestal zilver het beste bij je.

Welke kleur is Rose Gold?

Ook bij roségoud bestaat het sieraad nog steeds uit 58,5% goud maar wordt er meer koper toegevoegd waardoor het de herkenbare rosé kleur krijgt. Deze 3 soorten goud kunnen natuurlijk ook met elkaar gecombineerd worden.

Wat is de kleur van goud?

Goud is zijn pure vorm is donkergeel maar door de toevoeging van andere metalen kan je de kleur veranderen. Voeg je bijvoorbeeld koper toe aan je goud dan zal je goud wat roder worden, door het toevoegen van zilver wordt het goud lichtgeel en door het toevoegen van palladium krijgt je goud een witte kleur (witgoud).

Welke kleur oorbellen?

Je haarkleur kan heel bepalend zijn voor de kleur sieraden die jou mooi staat. Vaak is het zo dat mensen met bruin of rood haar beter af zijn met gouden sieraden. Mensen met blond of grijs haar kunnen beter kiezen voor zilveren sieraden.

Welk sieraad past bij mij?

De vorm van je gezicht en lichaam bepalen ook welke soorten sieraden mooi bij je passen. Iemand met een rond gezicht staat heel mooi met parels en ronde vormen. Een vierkant gezicht heeft hoekige vormen en rechte lijnen nodig. Zij staan het mooist met kleine oorbellen.

Wat is duurder Rose goud of geelgoud?

Roodgoud is een legering waarbij goud, koper en zilver worden gebruikt. Hoe meer koper, hoe donkerder. Roodgoud bevat dus meer koper dan roségoud.

Welke kleuren goud zijn er?

Er bestaan drie verschillende soorten goud: geelgoud, witgoud en roodgoud. Ze hebben elk een andere kleur en samenstelling. Alle goudsoorten bevatten aan de basis allemaal goud. Om hun kleuren te verkrijgen worden ze aangevuld met andere metalen zoals palladium, zink, zilver of koper.

Wat is bicolor goud?

Bij bicolor is het geen laagje, maar bestaat het sieraad eigenlijk uit twee verschillende delen. Het ene deel is geelgoud en het andere gedeelte is witgoud. Dit kunnen natuurlijk ook andere combinaties zijn zoals roségoud met witgoud.

Welke kleur oorbellen passen bij mij?

Om te checken welke kleur jouw aderen hebben, kun je het beste je pols of elleboog eens van dichtbij bekijken. Zijn je aderen vooral blauw? Dan heeft je huid een koele ondertoon en passen zilveren sieraden het best bij je. Dan heeft je huid een warme ondertoon en staan gouden sieraden je mooier.

Related Posts