Wat is beter Google Home of Google nest?

Wat is beter Google Home of Google nest?

Verschillen Google Nest Mini vs Google Home Mini Het grote verschil is dat Google Nest Mini de nieuwe verbeterde versie van Google Home Mini is. Het product beschikt nu over betere geluidskwaliteit, een ophang gat, verbeterde microfoons en verbeterde chip (meer mogelijkheden).

Wat is het verschil tussen Google Home en Google nest Audio?

De verschillen op een rij: Kwaliteit: Nest Audio betere geluidskwaliteit dan de Google Home. Design: Google Nest Audio helemaal uitgevoerd met stoffen behuizing, Google Home niet. Prijs: Google Nest Audio met € 99,- duurder dan Google Home (€ 85,-) Afmetingen: Google Nest Audio groter dan de Google Home.

Wat is een Google Mini?

Google Nest (Mini) is een slimme luidspreker. Waarom zou je een apparaat dat muziek afspeelt ‘slim’ maken? In dit geval betekent ‘slim’ dat u het apparaat spraakopdrachten kunt geven. Op die manier bedient u het apparaat en is bijvoorbeeld het volume te regelen.

Wat kan een Google nest Mini?

Een Google Nest Mini kan verschillende dingen zoals het antwoord geven op je vragen door middel van de Google Assistent. Het kan video’s streamen naar je TV middels een Chromecast, het identificeert individuele stemmen, cast audio naar verschillende slimme apparaten die muziek kunnen afspelen.

Wat is de beste Google nest?

Als je op zoek bent naar een smart speaker met een ingebouwde Google Assistant, dan is de Google Nest Audio momenteel de beste slimme speaker van Google die je in huis kan halen. Hij pikt al jouw commando’s zonder problemen op en reageert zeer snel, luid en duidelijk.

Waarom een Google Home kopen?

Een groot voordeel van Google Home is dat het apparaat toegang heeft tot Google’s zogenaamde Knowledge Graph. Dit systeem zit vol met data en feiten over mensen, plaatsen en dingen. Dat maakt het apparaat zo’n beetje tot de beste speaker om al je brandende vragen te kunnen beantwoorden.

Welke Google Home moet ik kopen?

Dit zijn de huidige modellen:

 • Google Nest Mini. Richtprijs: €50. Goedkoopste keus. De kleinste slimme speaker van Google.
 • Google Nest Audio. Richtprijs: €99. Beste allround keus. De beste slimme speaker over het algemeen.
 • Google Home Max. Richtprijs: €270. Beste geluidskwaliteit.

Waarom Google nest kopen?

Muziek luisteren via Spotify, Google Play Music en YouTube (geen Apple Music). Video’s van YouTube en Netflix afspelen via een Chromecast-scherm. Video kijken kan in 4K en HDR-kwaliteit als je beschikt over een Chromecast Ultra. Smart home bedienen zonder dat je een smartphone bij de hand hoeft te hebben.

Wat kost een Google Home Mini?

De ‘gewone’ Google Home kost 149 euro, terwijl de kleinere Mini-luidsprekers voor 59 euro per stuk worden verkocht. Met de woorden “oké Google” of “hé Google” wordt de speaker geactiveerd, waarna je met simpele stemcommando’s om informatie kunt vragen.

Hoe stel je een Google Home Mini in?

 1. Stap 1: pak de Home of Mini uit en zet hem aan.
 2. Stap 2: download de Google Home app.
 3. Stap 3: verbind de Google Home (Mini) met de app.
 4. Stap 4: kies een locatie van de speaker.
 5. Stap 5: maak verbinding met je wifi netwerk.
 6. Stap 6: stel de Google Assistant in.
 7. Stap 7: stel je voorkeuren in.

Wat kan ik met een Google nest?

Grofweg zijn er vier toepassingsgebieden: muziek en video, smart home en vragen stellen.

 • Muziek en video – De Google Nest-speakers kunnen muziek afspelen, spraakcommando’s beluisteren en een antwoord afspelen.
 • Smart Home – Voor je het aansturen van je huisautomatisering is de Google Nest-speaker ook erg geschikt.

Wat doet Google nest?

Google Nest is een compacte slimme speaker die werkt met spraakbesturing. Google Nest maakt gebruik van Google Assistant om opdrachten uit te voeren en andere apparaten te bedienen. Dan kan de Google Nest met een spraakopdracht je Google Chromecast activeren en je favoriete serie op Netflix afspelen.

Related Posts