Wat betekent elkaar in de haren zitten?

Wat betekent elkaar in de haren zitten?

ze zitten elkaar in de haren:ze hebben flinke ruzie.

Wat betekent aan elkaar gewaagd zijn?

niet onder doen voor elkaar. opgewassen zijn tegen elkaar; opwegen tegen elkaar; elkaar waard zijn; niet onder doen voor elkaar. Voorbeelden: Ook deze keer waren de teams zeer aan elkaar gewaagd, beide ontmoetingen eindigden in een 1-1 gelijkspel.

Wat betekent Rela?

Rela, afgekort voor relatie. De stage na de prela. Een verbinding hebben met een persoon waarbij je exclusief bent voor elkaar, je hebt elkaars ouders al ontmoet en het bed hebt al gevonden.

Hoe schrijf je relaties?

naamw. (v.) Uitspraak: [rəˈla(t)si] Verbuigingen: relatie|s (meerv.) 1) verhouding tussen mensen, dingen en begrippen Voorbeelden: `een goede onderlinge relatie onderhouden`, `Het begrip ROS (return on sales) geeft de relat…

Lees ook:   Wat is cortisone voor honden?

Wat betekent het spreekwoord elkaar in de haren vliegen?

[idioom] Elkaar in de haren vliegen. Gaan vechten. Soms letterlijk, soms met woorden.

Wat betekent het spreekwoord als er een schaap over de dam is volgen er meer?

als er één schaap over de dam is, volgen er meer als er één aan een moeilijke opdracht begint, gaan anderen het ook doen, de anderen volgen dan vanzelf.

Wat betekent in relatie staan tot?

In relatie tot elkaar staan is in onderlinge verhouding staan.

Wat wordt bedoeld met relatie tot persoon?

Een verhouding, verwantschap of relatie tussen twee of meer mensen is de betrekking of verhouding waarin zij tot elkaar staan.

Wat is onderlinge relatie?

Een relatie is de verhouding tussen mensen, dingen en begrippen, ofwel een aantoonbaar verband tussen twee of meer verschillende eenheden. Doorgaans wordt bij het woord relatie aan de verhouding tussen mensen gedacht. Dit kan zowel een persoonlijke als een zakelijke relatie betreffen.

Lees ook:   Wat is het IJken van een meetinstrument?

Wat is een relatie?

Wat betekent de uitdrukking met een korreltje zout nemen?

Spreekwoorden ‘iets met een korreltje zout nemen’ neem zijn opmerking maar met een korreltje zout: zijn opmerking zal wel overdreven zijn. trek je er niet al te veel van aan.

Wat betekent een zwaluw maakt nog geen zomer?

Spreekwoorden bevatten vaak een kern van waarheid. ‘Eén zwaluw maakt geen zomer’, is zo’n spreekwoord. Het betekent dat wanneer iets goed gaat, niet gelijk álles goed gaat. Boerenzwaluwen zijn trekvogels die overwinteren in Afrika.

Related Posts