Wat betekent Ben je single?

Wat betekent Ben je single?

Iemand die – al dan niet bewust – geen partner heeft en alleen woont. Dit kan iemand zijn die nog vrijgezel, gescheiden of weduwe/weduwnaar is.

Is het Singel of single?

Single definities naamw. (m./v.) Uitspraak: [‘sɪŋgəl] Verbuigingen: single|s (meerv.) 1) iemand zonder vaste partner Voorbeeld: `vakantiereizen voor singles`Synoniem: alleenstaande 2) partij tennis tussen twee speler…

Wat is een singeltje?

Definities die `singeltje` bevatten: Plaatje = 1) Afbeelding 2) Aquariumvisje 3) Deel van een paddenstoel 4) Figuur 5) Foto 6) Illustratie 7) Kiekje 8) Kleine tandprothese 9) Lamel 10) Mooie aanblik 11) Plaat 12) Prentje 13) Prothese 14) singeltje 15) Single 16) Singletje…

Wat is een ander woord voor single?

single zn.: 1 alleenstaande, vrijgezel, alleengaande; 2 enkelspel; 3 enkelaar, cd-enkeltje, 45-toerenplaatje.

Wat is het verschil tussen single en vrijgezel?

Dit kan iemand zijn die vrijgezel/vrijgezellin is (niet gehuwd), maar ook iemand die eerder gehuwd was maar nu weduwe/weduwnaar of gescheiden is. Het begrip single wordt vooral gebruikt voor iemand die geen partner heeft, onafhankelijk van de leefsituatie. Of ze vrijgezel of gescheiden zijn is niet belangrijk.

Hoe schrijf je single?

een; eentje; ongehuwd; ongetrouwd; vrijgezel; alleenstaand; ongebonden; eenpersoons; eenmans; single; op zichzelf. vrijgezel; alleenstaande; singeltje; plaatje.

Wat is 7 vinyl?

Singles waren oorspronkelijk altijd grammofoonplaten, gemaakt van vinyl. Deze vinylplaten zijn doorgaans tweezijdig afspeelbaar en hebben een afmeting van 7 inch (ongeveer 18 cm). Ze kunnen worden afgespeeld op platenspelers (pick-ups) en draaien dan meestal op een snelheid van 45 toeren (rpm).

Hoe schrijf je singel?

single → alleenstaand, enkel. single → vrijgezel, enkel.

Wat is het verschil tussen alleenstaand en ongehuwd?

Een alleenstaande voert geen gezamenlijke huishouding maar vormt een eenpersoonshuishouden. Alleenstaanden zijn allen die ongehuwd zijn en bovendien niet met een partner samenwonen. Of ze vrijgezel of gescheiden zijn is niet belangrijk. Een niet gehuwd persoon die samenwoont met een familielid is ook een alleenstaande.

Related Posts