Waarom steeds inloggen bij Firefox?

Waarom steeds inloggen bij Firefox?

Add-ons controleren. Sommige extensies kunnen problemen veroorzaken bij het aanmelden bij websites, vooral extensies die aan bepaalde websites zijn gerelateerd. Zie Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen.

Kan geen enkele browser openen?

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes

  • Andere tabbladen, extensies en apps sluiten.
  • Chrome opnieuw opstarten.
  • Je computer opnieuw opstarten.
  • Checken op malware.
  • De pagina in een andere browser openen.
  • Netwerkproblemen oplossen en problemen met websites melden.

Wat is er aan de hand met Firefox?

Firefox opnieuw installeren Sommige problemen met Firefox kunnen worden veroorzaakt door een probleem met een van de programmabestanden van Firefox. Download het installatieprogramma voor de meest recente officiële versie van Firefox vanaf mozilla.org.

Hoe open ik Firefox?

Ga naar het menu Start van Windows klik op het pictogram Instellingen. Klik op Apps en kies daarna Standaard-apps in het linkerpaneel. Scroll omlaag en klik op de vermelding onder Webbrowser. Klik in het dialoogvenster met een lijst van beschikbare browsers dat wordt geopend op Firefox.

Waar staan de wachtwoorden in Firefox?

Uw aanmeldingen kunnen zowel in de wachtwoordenbeheerder van Firefox als in cookies worden bewaard. De wachtwoordenbeheerder van Firefox bewaart op een veilige manier de gebruikersnamen en wachtwoorden die u voor het aanmelden bij websites gebruikt en vult deze bij een volgend bezoek automatisch voor u in.

Hoe wachtwoorden opslaan in Firefox?

Om deze instelling te wijzigen:

  1. Klik op de menuknop.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.
  3. Klik op het Firefox Lockwise-menu (drie puntjes) en klik daarna op Opties.
  4. Plaats een vinkje naast Vragen voor opslaan van aanmeldingen en wachtwoorden voor websites om een vraagvenster te zien.

Hoe sluit en open ik de browser?

Druk op “Start”, linksonder op het scherm. Dan staat er meestal bovenaan welke browser standaard is op de PC. De meest gebruikte zijn Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera en Google Chrome.

Related Posts