Waar moet je dubbel tikken op AirPods?

Waar moet je dubbel tikken op AirPods?

Standaard activeer je Siri door tijdens het dragen twee keer kort op een AirPod te tikken. Dit kan zowel rechts als links. Als je Siri liever niet wil gebruiken, dan kun je het tikken zo instellen dat je er direct de muziek mee bedient. Ook kun je voor elk oor een andere instelling kiezen.

Hoeveel AirPods kan je verbinden?

Standaard kunnen de iPhone en iPad verbonden zijn met één koptelefoon tegelijkertijd. Dit is vooral onhandig als je samen naar dezelfde muziek wil luisteren of een filmpje wil kijken op een enkel toestel. Maar wist je dat je ook twee sets AirPods tegelijkertijd kan verbinden met één iPhone of iPad.

Kan je gevonden AirPods gebruiken?

Geluid afspelen op zoekgeraakte AirPods Ga in de Zoek mijn-app naar jouw AirPods. Zodra de AirPods verbinding hebben hoor je een geluid. Tik op Stop Geluid als je de AirPods gevonden hebt. Je kan het geluid van beide AirPods stoppen of alleen van de linker of rechter.

Kan iemand anders mijn AirPods gebruiken?

De AirPods maken automatisch verbinding wanneer je de case opent naast je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk.

Hoe tikken op AirPods?

Tik op de infoknop naast uw AirPods. Selecteer de linker of rechter AirPod om te kiezen op welke AirPod u dubbel wilt tikken of welke AirPod u wilt indrukken voor Siri, het afspelen of pauzeren van audiomateriaal of om naar een ander nummer te springen.

Wat als je AirPods niet meer verbinden?

Houd de configuratieknop op de oplaadcase tot tien seconden ingedrukt. Als het statuslampje wit knippert, kunnen de AirPods worden verbonden. Houd de oplaadcase met de AirPods erin en de klep geopend naast uw iPhone, iPad of iPod touch. Volg de stappen op het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch.

Hoe luister je samen met AirPods?

Audio delen als iemand anders AirPods in heeft of een Beats-koptelefoon draagt

  1. Draag je AirPods en zorg dat ze zijn verbonden met je iPhone.
  2. Tik op je iPhone op.
  3. Tik op ‘Deel audio’ (onder de naam van je koptelefoon).
  4. Houd je iPhone dicht bij de iPhone, iPad of iPod touch van de ander.
  5. Tik op je iPhone op ‘Deel audio’.

Hoe AirPods verbinden?

AirPods en AirPods Pro verbinden met uw iPhone

  1. Ga naar het beginscherm.
  2. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone.
  3. Tik op ‘Verbind’.
  4. Voor AirPods Pro of AirPods (3e generatie) leest u de volgende drie schermen.

Kan je AirPods opladen met andere case?

Sluit de case op een stopcontact aan met een Lightning-naar-USB-kabel en een compatibele lichtnetadapter. Als je AirPods met een draadloze oplaadcase of AirPods Pro hebt, kun je de case opladen met een draadloze MagSafe-oplader of met een draadloze, Qi-gecertificeerde oplader.

Kan je AirPods verbinden met andere telefoon?

Ga naar de bluetooth-instellingen op je Android-smartphone en zoek naar apparaten. Ververs de lijst via het menu (onder de drie puntjes) als dat nodig is; Tik op je AirPods, waarna de twee apparaten met elkaar koppelen; Zodra je de AirPods uit hun doosje haalt zijn ze verbonden met je toestel.

Hoe verbind je AirPods met een andere telefoon?

Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en open het deksel. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert. Selecteer uw AirPods in de lijst ‘Apparaten’ en klik op ‘Verbind’.

Waar tikken op AirPods Pro?

Related Posts