Waar komt de string vandaan?

Waar komt de string vandaan?

Geschiedenis. Hoewel het kledingstuk al lang door Zuid-Amerikaanse volkeren (die het tanga of uluri noemden) en exotische dansers werd gedragen, bereikte de string voor het eerst algemene populariteit in de jaren 70 van de twintigste eeuw. De stringbikini werd in 1974 in de strandmode geïntroduceerd.

Hoe lang bestaat de string?

De string werd in 1974 geïntroduceerd als badpak. Rudi Gernreich introduceerde het stringbadpak voor vrouwen én mannen. Een echte hit werd het hebbeding niet. Drie jaar later maakte Woddy Allen de vrouwen bewust van hun onderbroekafdruk in de film ‘Annie Hall’.

Wat betekend G string?

(Eng.), minuscuul broekje dat enkel het geslachtsdeel bedekt en achteraan slechts uit een koordje bestaat. Populair als strandkledij of in nachtclubs. Een informele benaming is reetveter.

Wat is het verschil tussen een string en Thong?

De billen worden bij een tangaslip iets meer bedekt dan bij de string. Een tangaslip laat nog steeds veel bil vrij, maar is net iets gekleder dan een string. En daarom vinden veel vrouwen dit net iets prettiger voor het strand dan een gewone slip of de string.

Hoe zit een G string?

Een g-string is een string met een dunne middel, meestal een stukje elastiek van 6 centimeter of minder. Het deel dat tussen je billen hangt is ook dunner zodat de enige zichtbare stof de driehoek aan de voorkant is. Een tanga of samba string lijkt meer op een normale slip dan op een traditionele string.

Hoe weet je of een string goed zit?

Je moet snappen hoe het voelt om een string te dragen. Mensen die geen string dragen vragen zich vaak af of een string wel fijn voelt. Het idee van stof die tussen je billen zit in plaats van deze te bedekken klinkt niet erg fijn maar mensen die een string dragen weten dat dit snel went.

Wat is een Brazilian string?

Een brazilian ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als een rio slip, aan de achterkant is deze echter een stuk hoger uitgesneden waardoor je meer van je bil ziet. Dit maakt de brazilian een sexy slipje welke je benen ook nog eens langer laat lijken! De brazilian is ook in een short variant verkrijgbaar.

Wat is een Brazilian onderbroek?

Braziliaanse slips bedekken je heup en liezen, terwijl je buik en het onderste deel van de billen vrij blijven. Braziliaanse slips en gewone slips bieden een gelijke hoeveelheid dekking aan de voorkant. Het verschil tussen een brazilian slip en een gewone slip is de hoeveelheid dekking aan de achterkant.

Related Posts