Is een Volkswagen duur in onderhoud?

Is een Volkswagen duur in onderhoud?

De onderhoudskosten van een Volkswagen Golf IV 1.8 benzine bedroegen over 48 maanden ruim 1.220 euro. Achttien jaar later kost de nieuwe Golf VII 1.4 TSI iets meer dan 980 euro aan onderhoud. Het onderhoud van twee vergelijkbare auto’s van verschillende generaties is dus inderdaad goedkoper geworden.

Wat kost een onderhoudsbeurt Volkswagen?

Gaat je Volkswagen al wat langer mee dan profiteer je van extra voordelige tarieven. Je auto komt dan in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties. Zo heb je al een grote onderhoudsbeurt vanaf € 175.

Wat kost een longlife beurt?

De olieservice vindt het eerste jaar of na 15.000 kilometer plaats en kost € 180. Daarna heeft uw Volkswagen GTE elk jaar of bij elke 30.000 kilometer een inspectieservice nodig. Voor de Golf GTE kost dit € 255 en voor de Passat GTE € 265. De boordcomputer geeft een melding wanneer het tijd is voor een beurt.

Wat kost een onderhoudsbeurt Polo?

🥇 Grote beurt Volkswagen Polo kosten → Prijs v.a. € 196.

Welke auto zijn duur in onderhoud?

Op nummer 1 staan onze vrienden van BMW. In de eerste 10 jaar dat die auto rondrijdt, ben je als eigenaar bijna 18.000 dollar kwijt. Dat is met een gemiddeld jaarkilometrage en regulier onderhoud. Mercedes, Cadillac, Volvo en Audi completeren de top 5.

Is een Volkswagen Polo duur in onderhoud?

Een Golf in plaats van een Polo kost je in dit geval dus 61 euro per maand extra, wat over vier jaar uitkomt op 2928 euro….Polo versus Golf, de kosten op een rijtje.

Volkswagen Polo Volkswagen Golf
Afschrijving € 91 € 125
Vaste kosten* € 118 € 107
Brandstofkosten € 121 € 131
Reparatie en onderhoud € 81 € 109

Wat kost een onderhoudsbeurt VW Up?

Het gaat om een ‘grote onderhoudsservice’ (€161), het luchtfilter wat moet worden vervangen (€45), bougies die moeten worden vervangen (€62), uitgebreide inspectie (€37), interieurfilter vangen (€37) en remvloeistof verversen (€62) exclusief de BTW.

Wat kost grote beurt Golf 7?

🥇 Grote beurt Volkswagen Golf kosten → Prijs v.a. € 185.

Wat is een Longlife beurt?

Tijdens longlife onderhoud voeren wij de volgende werkzaamheden uit: Uitlezen van alle regelapparaten om opgetreden storingen te signaleren. Uitvoeren van updates die door de fabrikant zijn vrijgegeven (bijv. de laatste versie van de motormanagementsoftware) Vervangen van motorolie.

Wat kost een kleine beurt VW Up?

Volkswagen up! Kleine Beurt

Kleine Beurt Specificaties
Kleine Beurt €99,- Specificaties Prijs voor VW up! Controle op kritieke punten Vervangen/aanvullen van vloeistoffen Afspraak

Wat kost een 30000 km beurt?

De kosten van een grote beurt aan uw auto kunnen variëren. Vaak liggen de kosten van een grote beurt rond de € 200,- tot € 400,-. Maar door de APK met de grote beurt te combineren, en ervan uitgaande dat er iets vervangen moet worden, kunt u beter rekeninghouden met kosten tussen de € 700,- en € 1000,-.

Welke auto niet duur in onderhoud?

Natuurlijk is de staat van onderhoud bij aankoop belangrijk. Uitgaande van een goed onderhouden auto zullen de onderhoudskosten voor een Toyota, Mazda, Mitsubishi, Suzuki en Daihatsu het laagst zijn.

Related Posts