Hoeveel kcal is een bagel?

Hoeveel kcal is een bagel?

1 stuk (100 gram) bagel bevat:

Energie 257 kcal
– waarvan suikers 2,1 g
Vezels 3 g
Eiwit 8,8 g
Zout 1,17 g

Is bagel gezond?

Ondanks de geruchten is het antwoord: nee. Een bagel is niet gezonder dan een boterham. In 50 gram bagel zitten gemiddeld 212 calorieën terwijl 50 gram bruin brood er maar 118 bevat. Wel bevat een bagel gemiddeld gezien minder koolhydraten, suikers en zout dan een gemiddelde boterham.

Hoeveel gram is een bagel?

In 1 stuk (100 gram) bagel zit: 257 kcal energie. 2,5 gram vet. 0,5 gram verzadigd vet.

Wat is er speciaal aan een bagel?

Wat is het? Een bagel is een rond broodje met een gat in het midden. Qua vorm lijkt hij hard op een donut, en wordt daar soms ook wel eens mee verward. Maar bagels zijn andere koek: ze worden niet gefrituurd en liggen zwaarder op de maag dan hun zoete broertje.

Hoeveel calorieën Bagels en Beans?

tarwemoutmeel*

Voedingswaarden Per 100 g %*
253 kcal 11
Vetten 2.0 g 2
Waarvan verzadigd 0.3 g 1
Koolhydraten 46 g 15

Hoeveel calorieen Bagels en Beans?

Populaire items

Portiegrootte Calorieën
Oathie Bagel 1 bagel (143g) 218
Prana Bagel 100g 160
Groen Poeder 1 portie (9g) 37
Meer producten van Bagels & Beans

Is cream cheese ongezond?

Gezondheid Kaas past in een gezonde dagelijkse voeding. Er zijn gezondere kazen dan Garlan Cream cheese 70+ kruiden-knoflook. Garlan Cream cheese 70+ kruiden-knoflook kun je wel als extraatje eten. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen.

Is een wrap gezond?

Een wrap lijkt een gezonde alternatief te zijn voor brood, maar helaas. Vaak bevatten wraps zelf namelijk al zo’n 300 calorieën. Voeg nog meer verschillende ingrediënten toe aan je wrap en je komt al snel op net zoveel calorieën als een flinke (avond) maaltijd.

Waar koop je een bagel?

Supermarkten – De biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans zijn voortaan ook verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Klanten hoeven de producten uitsluitend af te bakken.

Waar kan ik Bagels kopen?

Jumbo – Witte Bagels – 4 Stuks bestellen? – Brood, cereals, beleg — Jumbo Supermarkten.

Waar zijn bagels van gemaakt?

Want een bagel wordt – in tegenstelling tot een donut – niet gefrituurd. Bagels worden gemaakt van deeg op basis van bloem, tarwegluten, gist, zout, een beetje olie en suiker.

Waar smaakt een bagel naar?

Speciale smaak De voornaamste ingrediënten van de bagel zijn meel, gist, moutstroop, een beetje bruine suiker en wat zout. Fans van de New yorkse bagel beweren dat hun bagel de enige echte is, omdat hij zijn speciale smaak dankt aan het New yorkse water dat bij de bereiding wordt gebruikt.

Wat is een Prana bagel?

De PRANA bagel : geen toegevoegde suikers, zeer laag glutengehalte en geen lactose en gist. Het is een vezelbrood dat gemaakt wordt van kokos- en suikerbietvezels, ei, lijn- en chiazaad en nog wat kruiden.

Related Posts