Hoe weet je of een MacBook echt is?

Hoe weet je of een MacBook echt is?

De eenvoudigste manier is via ‘Over deze Mac’. Klik hiervoor op ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu  in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie. Meer informatie over hoe u deze tools kunt gebruiken om uw Mac te identificeren.

Welke kleur heeft mijn MacBook?

De Apple Macbook Air is op dit moment in drie verschillende kleuren beschikbaar: Zilver, spacegrijs en goud. Vroeger had je meer kleuren, zoals roségoud, maar op dit moment vind je deze kleur enkel nog terug bij de oudere modellen. Een keuze uit 3 kleuren dus.

Welke software heb ik op mijn Mac?

Kies ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu  in de hoek van het scherm. U ziet nu de naam van de macOS-versie, bijvoorbeeld ‘macOS Big Sur’, gevolgd door het versienummer. Als u ook het buildnummer wilt weten, klikt u op het versienummer.

Hoe kun je zien of een MacBook gestolen is?

Doe bij de lokale politie aangifte van verlies of diefstal van uw Mac. De politie vraagt mogelijk het serienummer van uw Mac. Het serienummer van een Apple product vinden. Als u denkt dat u uw zoekgeraakte Mac niet terug kunt vinden, kunt u de Mac op afstand wissen.

Hoe lang heb ik mijn MacBook?

Welke MacBook heb ik?

Lengte in centimeters van uw MacBook scherm (diagonaal opgemeten) Lengte in inch (“) van uw MacBook scherm
Circa 27,9 centimeter 11 inch
Circa 33 centimeter 13 inch
Circa 38,1 centimeter 15 inch
Circa 43,18 centimeter 17 inch

Welk A nummer heeft mijn MacBook?

Een andere redelijk gemakkelijke manier is om op de onderkant van je MacBook te kijken. Het nummer dat staat achter serial is je serienummer. Typ de reeks die volgt na het woord serial hier in, dan komt je type MacBook tevoorschijn.

Welke kleur MacBook kopen?

De MacBook Air is de MacBook die samen met de MacBook Pro 13,3-inch is vernieuwd. De MacBook Air is verkrijgbaar in 3 kleuren: goud, zilver en spacegrijs. Met een gewicht van slechts 1,29 kg en een 13,3-inch Retina Display is het de lichtste MacBook op de markt.

Wat voor Mac heb ik?

In het gedeelte ‘Apparaten’ van uw Apple ID-accountpagina ziet u alle apparaten waarop u momenteel met uw Apple ID bent ingelogd, inclusief Android-apparaten, consoles en smart-tv’s: Log in bij appleid.apple.com* en selecteer vervolgens ‘Apparaten’.

Is mijn Mac te oud?

Gemiddeld kun je een Mac zo’n zeven jaar gebruiken. Je kunt in deze tijd nog zonder problemen je besturingssysteem blijven updaten naar de nieuwste versie. Na deze zeven jaar is je computer eigenlijk aan vervanging toe. Wij leggen je uit waarom het verstandig is je Mac te vervangen.

Hoe kan ik mijn macbook vinden?

‘Vind mijn apparaat’ moet zijn ingeschakeld. Dit controleer je bij Instellingen > Beveiliging > Vind mijn apparaat. Als ‘Beveiliging’ niet wordt weergegeven, klik je op Beveiliging en locatie of Google > Beveiliging. Schakel vervolgens ‘Vind mijn apparaat’ in.

Wat te doen als je iPhone gestolen is?

Als u uw iPhone, iPad of iPod touch kwijtraakt of denkt dat deze is gestolen, kunt u met ‘Zoek mijn’ uw gegevens beschermen.

  1. Uw apparaat op een kaart zoeken.
  2. Als verloren opgeven.
  3. Uw zoekgeraakte apparaat melden bij de plaatselijke politie.
  4. Een claim indienen wegens diefstal of verlies.
  5. Uw apparaat op afstand wissen.

Hoe lang doe je met een MacBook?

Een mac book pro mag gezien de prijs en vooral de door apple alom geroemde kwaliteit een verwachte levensduur van 5-7 jaar hebben. Dat betekend dat je binnen die periode in principe recht hebt op kostenloze vervanging of reparatie van het product.

Related Posts