Welk hoesje beschermt het best iPhone 11?

Welk hoesje beschermt het best iPhone 11?

Het beste iPhone 11 hoesje is de iPhone 11 shock case. Volgens ons en onze verkoopstatistieken is de iPhone 11 Shock case het beste iPhone 11 hoesje. De schokbestendige bumpers van dit telefoonhoesje zorgen ervoor dat je Apple iPhone 11 van alle kanten beschermd is, zelfs je camera.

Welk hoesje beschermt het best iPhone?

Otterbox Defender Otterbox staat bekend als een van de beste leveranciers van stevige iPhone en Samsung hoesjes, en de Defender serie is waarschijnlijk gelijk de stevigste van allemaal. De cover is gemaakt van siliconen met daaromheen een polycarbonaat laagje.

Wat is een goed hoesje voor iPhone 12 Pro?

Het siliconen hoesje van Apple past natuurlijk perfect bij je iPhone 12. Het hoesje is verkrijgbaar in veel kleuren en heeft microvezel aan de binnenkant, waardoor je toestel goed beschermd blijft. Ook zit er een ingebouwde magneet in, zodat je iPhone 12 (Pro) direct goed op zijn plek zit.

Wat is een goed iPhone hoesje?

iPhone modellen

iPhone model Bijpassende hoesjes
iPhone 13 iPhone 13 hoesjes
iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro hoesjes
iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro Max hoesjes
iPhone 13 mini iPhone 13 mini hoesjes

Wat is een goed hoesje?

Je kunt kiezen voor een siliconen back cover exemplaar. Deze is soepel en zacht en verbetert door het stroeve materiaal je grip. Een kunststof hoesje is niet rekbaar en krijgt sneller krassen dan een siliconen exemplaar, maar het beschermt je telefoon wel beter.

Wat voor soort hoesje?

Het meest populair is tegenwoordig het boek hoesje, maar je kunt ook gaan voor een flip hoesje, backcover of bumper.

  • Bookcase. De naam zelf zegt het al: het hoesje zit rondom je smartphone en opent als een boek als je de toestel wilt gebruiken.
  • Flipcase.
  • Backcover.
  • Bumper.
  • Sportarmband.

Related Posts