Wat is het verschil tussen een iPhone 6 en SE?

Wat is het verschil tussen een iPhone 6 en SE?

Apple iPhone SE (2016) is lichter en kleiner dan iPhone 6s. Op het grotere 4.7 inch scherm van iPhone 6s heb je meer ruimte om series en films te bekijken. Daarnaast is de camera van iPhone 6s beter voor selfies en video’s in 4K.

Wat is het verschil tussen een iPhone 6 en 7?

Conclusie. De iPhone 6S en de iPhone 7 lijken veel op elkaar, al zijn er in de iPhone 7 wel verbeteringen doorgevoerd in de processor, de camera en de batterij. Je kunt hierdoor het toestel iets sneller in gebruik nemen en wat mooiere foto’s maken, waarbij tussentijds opladen minder snel nodig is.

Is iPhone se even groot als 6?

iPhone SE 2020 vs iPhone 6 overeenkomsten Dit heeft vooral te maken met het scherm en het formaat van beide toestellen. Formaat: Beide iPhones zijn ongeveer even groot en nemen dus net zo veel ruimte in in je broekzak. Wel is de iPhone SE 2020 iets dikker en zwaarder.

Wat is de opvolger van de iPhone 6?

Eigenaars van de iPhone 6 en oudere Apple-toestellen kunnen zich gepasseerd voelen, want zij krijgen al die nieuwe functies niet. De iPhone 6 komt alweer uit 2014 en diens opvolger, de 6S, is de oudste iPhone die wordt bijgewerkt naar iOS 13. Dat betekent dat oudere telefoons nooit verder zullen komen dan iOS 12.

Wat betekent Apple se?

SE staat voor Special Edition en speciaal is dit toestel zeker. Het uiterlijk is identiek aan die van de iPhone 5 en de inhoudelijke kracht is hetzelfde als bij de iPhone 6S. Destijds was de iPhone SE enorm populair. Het toestel was goedkoper dan gebruikelijk, lekker compact en toch ijzersterk.

Wat is het verschil tussen een iPhone 7 en 8?

Deze telefoons hebben beide het klassieke iPhone-design met schermranden en een homeknop. Ook qua afmetingen zijn ze gelijk. Een groot verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8 is dat de nieuwste een glazen achterkant heeft. Dit kan de iPhone 7 met zijn metalen achterkant niet.

Hoe groot is de iPhone SE 2020?

iPhone SE (2020)

iPhone SE
Camera 2 7 MP, ƒ/2,2
Afmetingen 138,4 mm × 67,3 mm × 7,3 mm (HxBxD)
Gewicht 148 g
Processor Apple A13 Bionic

Welke iPhone 13 is de beste?

Daarmee is de iPhone 13 Pro (Max) niet alleen de beste iPhone in het algemeen, maar ook op cameragebied ga je geen betere Apple-telefoon vinden. Daarbij ververst het scherm van de iPhone 13 Pro Max nu 120 keer per seconde in plaats van 60 keer op de iPhone 13 (mini), waardoor beelden veel vloeiender ogen.

Is de iPhone 6 nog goed?

De iPhone 6S is nog goed bruikbaar in 2020 én 2021. Dat komt door de A9-processor die krachtig genoeg is voor het meest recente besturingssysteem van Apple. Je kunt dus nog jaren gebruikmaken van de laatste functionaliteiten. De specificaties maken van de iPhone 6S een goed middenklasse toestel.

Related Posts