Wat is beter BMW of Audi?

Wat is beter BMW of Audi?

Daar was BMW ‘overtuigend’ de nummer 1 in het felbevochten premiumsegment. Het merk uit München wist maar liefst 7.348 méér auto’s te verkopen dan het merk uit Stuttgart.

Is Mercedes beter dan BMW?

Als u een unieke rijervaring wilt, dan moet u voor BMW gaan. Maar als u comfort en luxe wilt, dan is Mercedes Benz de beste optie voor u. Welke auto u ook kiest, u krijgt waar voor uw geld en ze zijn allebei betrouwbaar in hun prestaties.

Welk merk is duurder BMW of Audi?

Op nummer 1 staan onze vrienden van BMW. In de eerste 10 jaar dat die auto rondrijdt, ben je als eigenaar bijna 18.000 dollar kwijt. Dat is met een gemiddeld jaarkilometrage en regulier onderhoud. Mercedes, Cadillac, Volvo en Audi completeren de top 5.

Is BMW een goede auto?

De grote Duitse merken, Mercedes-Benz en BMW, vallen net buiten de tien beste merken (7,5 en 7,4). Audi staat nog veel lager op de ladder en deelt de twintigste plek met Opel. Opvallend is ook de positie van Tesla. Het merk debuteert dit jaar in de lijst van de Consumentenbond met een 22e positie.

Is Audi een premium merk?

In de laatste vijfentwintig jaar is het merk geëvolueerd tot een volwaardig premiummerk, met onder meer de A4, A6, A8, TT en R8. Het moderne Audi-tijdperk werd eind 1968 ingeluid met de onthulling van de grote 100.

Waarom kiezen voor Mercedes?

Toch hechten ook veel mensen – met name mannen – waarde aan de looks van de auto. Met Mercedes zit je op dit gebied altijd goed. Door de jaren heen heeft Mercedes Benz een goede naam voor zichzelf weten te creëren en auto’s van dit merk stralen luxe en klasse uit.

Welke auto is sneller BMW of Mercedes?

Motor: de Mercedes CLA is zuiniger De BMW 218i Gran Coupé heeft een driecilinder turbomotor. Maar dat betekent niet dat je hoeft af te zien. Hij tikt in 8,3 seconden de 100 km/h aan. Dat is sneller dan de Mercedes CLA 180 met zijn viercilinder, die drie tienden later volgt.

Welke auto koop je voor 50.000 euro?

  • De cabriolet: Jaguar F-Type. Ja, het lijkt onwaarschijnlijk, maar wie goed zoekt, kan een knappe F-Type vinden voor minder dan 50.000 euro.
  • De coupé: BMW M4.
  • De break: Audi RS4 Avant.
  • De berline: Maserati Quattroporte.
  • De SUV: Porsche Cayenne S Diesel.

Is BMW 3 Serie betrouwbaar?

Hoewel de BMW 3 Serie vrij degelijk is, kent hij zeker een aantal veelvoorkomende problemen. Met name de vroege E90’s hebben nog wel eens last van elektronicaproblemen. Maar ook de bouwkwaliteit laat soms te wensen over. Sommige bekledingsstoffen en alu-look interieurdelen zijn bovengemiddeld slijtagegevoelig.

Is BMW slecht?

In het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van marktonderzoekers JD Power in het Verenigd Koninkrijk komt BMW als minst betrouwbaar uit de bus. Het Duitse premium-merk krijgt op het verliezerspodium gezelschap van Fiat en Audi op respectievelijk twee en drie.

Related Posts