Kunnen er gewone batterijen in een Gigaset?

Kunnen er gewone batterijen in een Gigaset?

Gaan er gewone batterijen in de gigaset of oplaadbare?? U moet oplaadbare batterijen gebruiken voor uw handset, per handset moeten er twee oplaadbare ( AAA ) batterijen in van ongeveer 800 nim.

Wat voor batterijen in een DECT telefoon?

Over het algemeen worden er AAA oplaadbare batterijen gebruikt in een DECT telefoon. Standaard worden hier 400 tot 650mAh AAA oplaadbare batterijen meegeleverd met de telefoon. Het is mogelijk om een hogere capaciteit (mAh) te gebruiken als vervanging, maar we adviseren niet een te hoge capaciteit te gebruiken.

Welke batterijen voor Gigaset?

Deze oplaadbare AAA batterijen van GP zijn speciaal geschikt voor het gebruik in draadloze (DECT) huistelefoons waaronder Siemens Gigaset of andere fabrikanten.

Kunnen er gewone batterijen in een telefoon?

De meeste draadloze huistelefoons werken op AA of AAA batterijen. Daarnaast zijn er telefoons die werken op speciale packs. Op zo’n pack staat een code, die code matcht bij de juiste batterij. Werkt je huistelefoon op AA of AAA batterijen, let dan goed op de capaciteit.

Welke batterijen voor Gigaset a400?

Varta telefoon batterijen AAA 550mAh NiMH 2-pack.

Kunnen alle oplaadbare batterijen in een telefoon?

De meeste types huistelefoons werken op oplaadbare AAA batterijen. Sommige werken op oplaadbare AA batterijen en weer andere met bepaalde accupacks. Welk type batterijen er ook in uw huistelefoon zitten , ze zullen altijd oplaadbaar moeten zijn.

Welke batterijen in Gigaset A415?

De kwaliteitsaccu van CELLONIC® is compatibel met Siemens Gigaset Gigaset A415, A415A, C430, C430A, S850 toestellen. Zo heeft uw telefoon voldoende power voor eindeloze gesprekken. De vervangende accu van CELLONIC® – is ideaal als reserve batterij en compatibel met Siemens Gigaset.

Hoe lang gaan batterijen Gigaset mee?

Opmerking: De gemiddelde levensduur van oplaadbare batterijen in DECT-telefoons is 1 tot 3 jaar. De werkelijke levensduur is afhankelijk van de manier waarop u de batterijen gebruikt.

Welke batterijen in Gigaset a420?

Gebruik uitsluitend de door Gigaset Communications GmbH aanbevolen oplaadbare batterijen (¢ pagina 15)! Dus nooit gewone (niet-oplaadbare) batterijen of batterijen van een ander type omdat dit persoonlijk letsel of product- schade tot gevolg kan hebben.

Related Posts