Kan ik de iPhone 4 nog gebruiken?

Kan ik de iPhone 4 nog gebruiken?

Ja natuurlijk. Maar slechts 0.04% van alle iPhones in omloop zijn iPhone 4-modellen. Apple ondersteunt de telefoon niet meer en ontwikkelaars ook niet, dus zelfs als je een iPhone 4 zou gebruiken, zou je dat niet doen in staat zijn om de software te upgraden en je zou serieus oude versies van apps gebruiken.

Hoeveel is een iPhone 3G waard?

De iPhone 3G 8GB is bij Amazon nog maar 113 euro waard. De webwinkel taxeert de waarde van de iPhone 3G, iPhone 3Gs en iPhone 4 en laat zien hoeveel je er nog voor terugkrijgt als je de telefoon opstuurt.

Hoe duur is een iPhone 3?

De 32GB iPhone 3G S gaat tussen de €59,95 en €199,95 kosten, afhankelijk van het abonnement. Voor de 16GB iPhone 3G S betaal je tussen de €0 en €99,95.

Kan er WhatsApp op een iPhone 4?

WhatsApp is vanaf 1 november niet meer te gebruiken op onder meer de iPhone 4 en 4S. De iPhone 5 is vanaf dan de oudste iPhone die WhatsApp nog wel ondersteunt.

Wat te doen met iPhone 4?

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone recyclen. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

Wat kun je met een iPhone 4?

Alle iPhones vanaf de iPhone 4 en alle iPads vanaf de iPad 2 draaien iOS 7, maar niet alle functies worden ondersteund. De iPhone 4 kan bijvoorbeeld geen fotofilters gebruiken tijdens het fotograferen en AirDrop wordt alleen door de iPhone 5 en nieuwer ondersteund.

Hoeveel kost de iPhone 1?

De eerste iPhone ging oorspronkelijk voor 599 dollar over de toonbank. Twee maanden later zakte de prijs al naar 399 dollar. Wil je er vandaag de dag één kopen, dan kun je diep in de buidel tasten.

Hoeveel is een iPhone 2 waard?

De eerste generatie Apple telefoons, de 2G, gaan tegenwoordig op eBay voor prijzen tussen $1.000 en $8.500. In eerste instantie lijkt dit wel begrijpelijk. Veel dingen krijgen meer waarde als ze ouder worden, wijn, postzegels, oldtimers dat soort dingen.

Hoe duur is een iPhone 13?

De iPhone 13 heeft een verwachte prijs van € 909,- voor het basismodel met een verwachtte releasedatum 17 september 2021. De Mini, Pro en Pro Max gaan respectievelijk € 809,- € 1159,- en € 1259,- kosten voor het model met de minste opslagcapaciteit is de verwachting.

Hoe duur is een iPhone 12?

De iPhone 12 heeft een adviesprijs van 912,10 euro voor het instapmodel met 64GB opslagcapaciteit. Deze vreemde prijs komt door de thuiskopieheffing, die op 1 januari 2021 inging.

Wat als je WhatsApp het niet doet?

De meeste verbindingsproblemen kunnen met de volgende stappen worden opgelost: Start je telefoon opnieuw op door hem uit en weer aan te zetten. Werk WhatsApp bij met de nieuwste versie in de Google Play Store. Open Instellingen op je telefoon > tik op Netwerk en internet > schakel Vliegtuigmodus in en uit.

Welke telefoon heeft straks geen WhatsApp meer?

Vanaf 1 november werkt WhatsApp niet meer op Android-telefoons met OS 4.0.4 en ouder. Als je een Android-mobiel hebt, moet je minimaal OS 4.1 hebben. Deze versie van het door Google ontwikkelde besturingssysteem voor smartphones verscheen ruim negen jaar geleden.

Je kunt er ook nog wat applicaties op draaien, maar de meeste moderne, populaire apps zullen niet meer werken op de telefoon. Zonder de nieuwste software loopt Apple’s iPhone 4 ook gevaar voor hackers. Om deze reden is het niet aan te raden om in 4 een iPhone 2021 te gebruiken.

Wat te doen met oude iPhone 4?

Kan ik mijn oude iPhone verkopen?

Heb je geen zin om je toestel aan een particulier te verkopen, dan kun je ook je iPhone inruilen voor geld. Je kunt bij Apple terecht en krijgt dan een kortingsbon voor je volgende aankoop. Meestal levert het niet zoveel op. Je kunt beter terecht bij partijen die refurbished iPhones aanbieden.

Hoe lang nog updates iPhone 4?

Minimaal 5 jaar ondersteuning, soms zelfs langer! Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android!

Wat is een iPhone 4 nog waard?

Bij Telefooninkopers krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo’n 26 euro tot 36 euro.

Related Posts