Is een Mazda 6 een goede auto?

Is een Mazda 6 een goede auto?

De Mazda 6 is een heel prettig en comfortabel rijdende auto. Dat hoort ook wel bij de klasse waarin hij valt, maar hij scoort ook goed in vergelijking met zijn concurrenten. De 6 heeft een aangenaam veercomfort: stevig, maar zeker niet onnodig hard.

Is Mazda goede auto?

Met een rapportcijfer van 8,5 staat Mazda in de top 3 van betrouwbaarste automerken van Nederland. Het jaarlijkse automankementenonderzoek van de Consumentenbond is een online enquête onder eigenaren (leden en niet-leden) van personenauto’s van maximaal tien jaar oud.

Wat is het betrouwbaarste automerk?

Volgens het onderzoek is Lexus koploper in betrouwbaarheid met een score van 8,8. Subaru, Honda en Mazda nemen de volgende plaatsen in totdat moedermerk Toyota met 8,3 de vijfde plaats inneemt. Je kunt hiermee zeggen dat de betrouwbaarste merken uit het land van de rijzende zon komen!

Wat is de betrouwbaarste auto?

Betrouwbare beestjes

  • Toyota Verso-S. De allerbeste volgens het laatste Consumentenbondonderzoek, met het rapportcijfer 9,9.
  • Mazda 2. Met een 9,4 hoort de Mazda 2 ook bij de toppers van de Consumentenbond.
  • Audi A4.
  • Skoda Octavia.
  • Peugeot 208.
  • Peugeot 5008.
  • Seat Altea (XL)
  • Renault Scénic.

Welke automaat Mazda CX 5?

Motoren

Benzinemotoren
Model Cilinderinhoud Versnellingsbak
Skyactiv-G 165 2WD 1.998 cm³ 6-traps automaat
Skyactiv-G 165 4WD 6-traps automaat
Skyactiv-G 194 2WD 2.488 cm³ 6-traps automaat

Wat is het slechtste automerk?

Daarmee kunnen we dus kijken wat anno 2021 de stand van zaken is qua betrouwbaarste automerken. Of eigenlijk moeten we zeggen: anno 2018, want J.D. Power onderzoekt auto’s van drie jaar oud….Tesla.

Merk Problemen per 100 auto’s
1. Lexus 81
2. Porsche 86
3. Kia 97
4. Toyota 98

Wat is de fijnste auto?

Lexus koploper in Nederland Volgens het onderzoek is Lexus koploper in betrouwbaarheid met een score van 8,8. Subaru, Honda en Mazda nemen de volgende plaatsen in totdat moedermerk Toyota met 8,3 de vijfde plaats inneemt. Je kunt hiermee zeggen dat de betrouwbaarste merken uit het land van de rijzende zon komen!

Related Posts