Hoe kan ik mijn iPad updaten naar iOS 10?

Hoe kan ik mijn iPad updaten naar iOS 10?

Om de update vanaf je iPad of iPhone te installeren, ga je naar ‘Instellingen’. Als het goed is, open je daarmee gelijk het tabblad ‘Algemeen’ – zo niet, tik die dan aan. Bovenaan in de rechterbalk zie je ‘Software-update’ staan.

Waar kan je zien welke iOS versie je hebt?

Op een iPhone, iPad of iPod touch Als u wilt weten welke softwareversie op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Info’.

Hoe kan ik mijn iPad upgraden naar iOS 11?

Zo installeer je iOS 11 Je kunt de nieuwe versie van iOS installeren door op je iPhone of iPad naar Instellingen te gaan, dan naar Algemeen en dan Software-update. Hierna verschijnt de update op je smartphone of tablet. De update komt vanaf vandaag (dinsdag) uit.

Hoe update ik mijn iPad?

U kunt ook deze stappen volgen:

 1. Sluit uw apparaat aan op een stroombron en maak via wifi verbinding met internet.
 2. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ en tik vervolgens op ‘Software-update’.
 3. Als u twee software-update-opties te zien krijgt, kies dan degene die u wilt installeren.
 4. Tik op ‘Installeer nu’.

Hoe weet ik welke versie van macOS Ik heb?

Kies ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu  in de hoek van het scherm. U ziet nu de naam van de macOS-versie, bijvoorbeeld ‘macOS Big Sur’, gevolgd door het versienummer. Als u ook het buildnummer wilt weten, klikt u op het versienummer.

Welke Ipads krijgen iOS 14?

Bij de iPad krijgen de volgende modellen een update:

 • iPad Pro (alle modellen)
 • iPad 2019 (7e generatie)
 • iPad 2018 (6e generatie)
 • iPad 2017 (5e generatie)
 • iPad mini 2019 (5e generatie)
 • iPad mini (4e generatie)
 • iPad Air 2019 (3e generatie)
 • iPad Air (2e generatie)

Welke iPad heeft iOS 14?

iPad (6e generatie) iPad (5e generatie) iPad mini (5e generatie) iPad mini 4.

Related Posts