Hoe donker haar blonderen?

Hoe donker haar blonderen?

Als je van bruin of zwart haar naar blond haar wilt gaan, kom je vaak uit bij bleach. De eerste keer bleachen doen we vaak – ervan uitgaande dat de haarkwaliteit goed is – met 6% waterstofperoxide. Je kunt hiermee maximaal 3 tot 4 tinten lichter worden. Bij zwart haar moet je wel tot 8 à 9 tinten lichter gaan!

Hoe lang moet je wachten om je haar weer te bleken?

Wacht na de kleurbehandeling minstens 48 uur voordat je je haar wast. Dit geeft de toner meer tijd om in te trekken, waardoor de kleur langer mooi blijft. Voor persoonlijk advies om van donker naar blond te gaan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze salons.

Waarmee haar blonderen?

Blonderen met blondeerpoeder Kies altijd voor professioneel blondeerpoeder. Dit bevat ingrediënten voor een sterke tot zeer sterke ontkleuring. Bovendien bevat het keratine of andere stoffen die het haar en de hoofdhuid minimaal belasten.

Hoe maak je grijs haar wit?

Gebruik een zilvershampoo & conditioner Grijs blond haar en blond haar met grijze highlights hebben de neiging om een gele of koperkleurige tint te ontwikkelen. Zilvershampoo en conditioner neutraliseren deze gele tint, zodat je zilveren lokken hun koele tint behouden.

Kan je zwart haar bleken?

Donker geverfd haar kun je alleen lichter krijgen door het te ontkleuren of te blonderen. Hierbij ben je eigenlijk je haarverf aan het verwijderen uit je haar om ervoor te zorgen dat de nieuwe kleur goed pakt.

Wat is de beste ontkleuring?

Moeilijker te vinden maar wel het beste om te gebruiken, zijn ontkleuringsproducten die alleen verfpigmenten uit je haar halen. Ga je aan de slag met een andere ontkleuring? Het kan zijn dat de kleur anders uitvalt of dat je het te lang laat intrekken, waardoor je haar te licht wordt.

Hoe lang tussen blonderen?

Als je van plan bent om je haar te blonderen, laat dan zes tot acht weken tussen de behandelingen zitten. Dit geeft je haar ruimschoots de tijd om te herstellen. Houd er rekening mee dat als je haar redelijk donker is (donkerder dan lichtbruin), er meer dan één behandeling nodig is om lichtblond haar te creëren.

Waarmee moet je Blondeerpoeder mengen?

Gebruiksaanwijzing. Meng de blondeerpoeder in een niet-metalen kom met een verhouding van 25 ml voor elke 60 ml waterstofperoxide. Draag hierbij speciale handschoenen en vermijd het contact met de hoofdhuid. Breng vervolgens gelijkmatig aan op ongewassen haar en laat het inwerken.

Hoe krijg ik mijn haar grijs?

Hoe verf je je haar zilver of grijs?

  1. Ontkleur je haar. Als je haar gaat ontkleuren, is het belangrijk dat je je haren al een aantal maanden niet geverfd en ontkleurd hebt.
  2. Verf je haar. Lees de instructies op de verpakking van de haarverf en volg de stappen.
  3. Laat de verf intrekken en was het daarna uit.

Welke verf pakt op zwart haar?

Wanneer je zelf zwart haar wil kleuren is het belangrijk dat je eerst het haar met een zachte blondeer iets lichter maakt . Dit kan met folie plukken kamstrengen of zelf met een blondeer wassing. Gebruik geen hoge percentages H2O2 maar laat langer inwerken.

Hoe Van goudblond naar asblond?

Van blond naar blonder is geen gigantische stap, maar wellicht dat het niet voldoende licht wordt voor wat je in gedachten hebt. Als je het zelf doet zou je nu een stuk lichter kunnen gaan en dan de eerstvolgende keer asblond? En zilvershampoo halen… Dat haalt het ‘geel’ uit de kleur en maakt het koeler!

Wat voor kleur is asblond?

Asblond is een donkere kleur blond, die richting lichtbruin neigt. Deze kleur is vooral geschikt, wanneer je een subtiel en zacht resultaat wenst. Ben je van nature donkerder, dan is het contrast met de asblonde kleur minder groot, dan wanneer je voor extreem blond gaat.

Kan je donker geverfd haar blonderen?

Donker geverfd haar kun je inderdaad alleen lichter krijgen door het te ontkleuren of te blonderen. Hierbij ben je eigenlijk je haarverf aan het verwijderen om ervoor te zorgen dat de nieuwe kleur goed pakt. Ontkleurende producten (als een soort voorbehandeling) werken hierbij het beste.

Related Posts