Wat is een ThinkPad laptop?

Wat is een ThinkPad laptop?

ThinkPad is een productlijn van laptopcomputers en tablets gericht op de zakelijke markt. De eerste ThinkPads werden uitgebracht in oktober 1992. Lenovo nam de productlijn in 2005 over van IBM. ThinkPads worden gebruikt aan boord van het internationaal ruimtestation (ISS).

Wat is het verschil tussen ThinkBook en ThinkPad?

De ThinkBook-varianten zijn goedkoper dan de ThinkPad-laptops. Het uiterlijk lijkt op dat van IdeaPad-modellen voor consumenten, maar de ThinkBooks hebben zakelijke kenmerken zoals een tpm 2.0-beveiligingschip, een schuifje om de webcam af te dekken en hardwarematige knoppen voor Skype.

Is het merk Lenovo goed?

Lenovo staat dan ook bekend als een goed merk. Het levert laptops van hoge kwaliteit. De kwaliteit van deze laptops is ook in 2020 enorm sterk en het merk heeft voor elk type gebruiker een goede laptop op de markt. Bij laptopmag heeft Lenovo een score van 76/100 gehaald en behaald daar de 5e plek.

Wat kun je met een ThinkPad?

Lenovo ThinkPad laptops zijn er speciaal voor de zakelijke markt. De ThinkPad biedt extra beveiligingsopties voor het versleuteld opslaan van bestanden. Deze laptops hebben de Pro-versie van Windows als besturingssysteem. De zeer goede bouwkwaliteit maakt ze bestand tegen een stootje.

Wat betekent ThinkBook?

Een zakelijke Lenovo ThinkBook is gericht op kleine organisaties en ZZP’ers. Ze zijn ideaal wanneer je regelmatig thuiswerkt of geen vaste kantoorlocatie hebt. Het inch formaat is daarom ook maximaal 15 inch, zodat je deze laptops makkelijk onderweg meeneemt.

Is Lenovo een B merk?

Dat komt ook omdat Lenovo wel een A-Merk is, met name in de zakelijke markt!

Welk merk van laptop is het beste?

Het laptopmerk dat het beste uit onze test is gekomen, is HP. Wij vinden dat HP zeker tot de top behoort als het gaat om het beste laptop merk, want de laptops van HP hebben jou als gebruiker veel te bieden. HP scoort met laptops namelijk heel goed op de kwaliteit, het design en het gebruikersgemak.

Wat is beter Asus of Acer laptop?

Snelheid is bij de Asus beter, maar de Acer heeft een 17″ scherm. Beiden zijn echter geschikt voor mailen, typen, internetten, alleen is de Asus wat sneller wanneer je meerdere dingen tegelijk doet en de Acer kun je niet op je schoot nemen. De afweging kun je alleen zelf maken.

Waarom een ThinkPad?

Related Posts