Waarom slapen op satijnen kussensloop?

Waarom slapen op satijnen kussensloop?

Slapen op een satijnen kussensloop geeft een luxe en ontspannen gevoel én is goed voor jouw huid en haar. Het reguleert de talgproductie en zorgt dat het geen vocht onttrekt aan je huid en haar, in tegenstelling tot een katoenen kussensloop. Bovendien heeft het een polijstende werking.

Is satijn beter voor je haar?

Stralend haar door een satijnen kussensloop Het polijst je haren, waardoor het je haren niet beschadigd en minder snel breekt. Hierdoor krijg je veel minder snel gespleten haarpunten. Daarnaast reguleert het je talgproductie, waardoor je haar minder snel vet wordt.

Wat is beter voor je haar satijn of zijde?

Volgens verschillende dermatologen en cosmetisch chirurgen kun je beter op een puur zijden kussensloop slapen: 100% zijde is luchtdoorlatend en slurpt je haarproducten niet op, het voorkomt statisch en pluizig haar. en 100% zijde is anti-bacterieel.

Is satijn goed voor je haar?

Waarom is het slapen om een satijnen kussensloop nu zo goed voor je haar? Dit komt voornamelijk door het zachte en gladde oppervlak van het satijnen kussensloop. Het polijst je haren, waardoor het je haren niet beschadigd en minder snel breekt. Hierdoor krijg je veel minder snel gespleten haarpunten.

Waarom is satijn goed voor je haar?

In tegenstelling tot stoffen als polyester en katoen ontrekt satijn door de speciale manier waarop het geweven is geen vocht aan je haar. Het slurpt ook minder van je haarproducten of olie uit je haar op. Hierdoor blijft het beter gehydrateerd, en heb je minder last van pluis.

Wat is een zijde?

zijde – Zelfstandignaamwoord 1. grenslijn van een tweedimensionale figuur of het grensvlak van een lichaam ♢ De ene zijde is beschreven, de andere is leeg gelaten. 2. zeer zachte stof gemaakt van cocons van de zijderups ♢ Deze rok is van zijde.

Is zijde rekbaar?

Het is niet wasbaar en ongeschikt als beddengoed. Zijde jersey is hetzelfde gemaakt als de bekende katoen jersey van shirts, ondergoed e.d. Het is sterk, rekbaar en wordt gebruikt in bijvoorbeeld zijde T-shirts en onderkleding.

https://www.youtube.com/watch?v=pJr7zKd2kQM

Related Posts