Waar kan ik messing inleveren?

Waar kan ik messing inleveren?

U kunt uw oude fittingen inleveren bij Raak Metals. Indien de fittingen gemaakt zijn van messing kunt u dit inleveren bij het gemengd messing. Messingdraad is makkelijk herbruikbaar, indien u echter hier niets meer mee doet, kunt u dit inleveren bij het gemengd messing afval.

Wat is de prijs van oud messing?

Oud metaal prijs

Oud Koper Gemengd per kilo €6.-
Oud Messing per kilo €3.50
Oud Koper Kabel per kilo €2.-
Oud Brons per kilo €4.10
Oud Lood per kilo €1.20

Wat verdient oud ijzer?

Gemiddelde prijzen per metaalsoort Voor zwaar ijzer krijg je gemiddeld € 0,25, voor oud zink € 0,80 en voor oud geel koper zo’n € 3,15. Op internet zijn allerlei grafieken te vinden die de prijzen op de markt uitdrukken, waardoor je goed kunt zien of het slim is om je oud ijzer te verkopen.

Is koper veel waard?

De waarde van koper Koper is voor veel bedrijven erg waardevol, doordat het een relatief zacht materiaal is. Oud koper bestaat vaak uit: koperdraad, oud roodkoper buis- en plaatresten, elektrolytisch roodkoper, oud muntgeld, oude koperen potten en pannen, oude koperen geveldelen, aluminium/koper koelers.

Wat is duurder koper of messing?

Messing, ook wel geelkoper genoemd, is een legering van koper en zink. Deze legering, gebruikt men omdat het een hard materiaal is dat je makkelijk kunt bewerken. Door de toevoeging van zink is het een goedkopere metaalsoort dan zuiver koper.

Hoe krijg je messing schoon?

Roer zout met een beetje azijn in een pasta. U kunt ook meel als bindmiddel gebruiken. Leg het geheel nu op een tandenborstel of spons en bedek het messing er royaal mee. Na een contacttijd van ongeveer 10 tot 20 minuten spoelt u deze volledig met water af en daarna veegt u het droog.

Wat is oud Knipijzer?

Inkoop – Oud knip ijzer Oud knip ijzer is ijzer dat makkelijk te verknippen is. Het heeft een dikte van 3 tot 6 millimeter en is bijvoorbeeld te vinden in radiatoren, buizen, motoren, kachels en zelfs badkuipen.

Wat levert een fiets aan oud ijzer op?

Koper meest waardevol Maar ook bijvoorbeeld voor een vertrapte fiets, wordt geld betaald bij een metaalhandel. De Graaf schat een dat fiets van 20 kilo op dit moment een bedrag tussen de drie en vier euro oplevert. Hoeveel je krijgt uitbetaald, kan dagelijks variëren.

Wat krijg je voor een auto bij de sloop?

De waarde van een sloopauto valt en staat met de oud-ijzer prijs, ook wel de schrootprijs genoemd. De schrootprijs ligt zo rond de €0.16 per kilogram. Als je uitgaat van een auto die 1000 kilogram weegt ligt die prijs dus rond de €160.

Wat levert koper op?

Calculator

Metaalsoort Kilo prijs Prijs
Koper € 6,35 per kg € 0,-
Messing (geel koper) € 3,90 per kg € 0,-
Brons € 4,55 per kg € 0,-
Kabel PVC € 2,25 per kg € 0,-

Wat levert oud koper op?

Oude metalen

Product Prijs per kg Prijs
Oud koper handgepeld prijs € 7,10 € 0,00
Koper prijs € 6,35 € 0,00
Oud messing prijs € 3,90 € 0,00
Oud brons prijs € 4,50 € 0,00

Wat is duurder brons of messing?

Bij brons gaat het om een legering van koper met 10 à 30% tin. Brons is wat harder, donkerder en patineert anders. Maar eigenlijk is brons niet meer waard dan messing.

Related Posts