Kan je parfum onder je oksels doen?

Kan je parfum onder je oksels doen?

Tuurlijk, hoe meer je gebruikt hoe sterker je het ruikt. Maar spray het op de juiste plekken en je hebt er nog meer plezier van. De geur van parfum blijft langer op warme plekken zitten. Daarom ruik je bijvoorbeeld deodorant onder je oksels vaak ook zo sterk, omdat het hier heel warm kan worden.

Wat kun je doen tegen donkere oksels?

Regelmatig je oksels scrubben en hydrateren zorgt ervoor dat de dode huidcellen op een zachte manier worden verwijderd, waardoor je de kans op irritaties, en daarmee de kans op donkere oksels, kunt minimaliseren. Een enzymatische scrub & peeling dringt daarnaast dieper door in je huidlagen.

Hoe was je je oksels?

Was je dagelijks met een milde pH-neutrale gel of zeep. Gebruik niet te veel zeep, dat tast de natuurlijke balans van de huid aan. Spoel zeepresten goed weg en droog je oksels zorgvuldig af. Wanneer je veel zweet, verfris je dan af en toe met een doekje met lauwwarm water.

Hoe kom je van zwetende oksels af?

Wat te doen bij zweetoksels?

 1. Tip 1: Persoonlijke hygiëne.
 2. Tip 2: Scheer de oksels.
 3. Tip 3: Draag iedere dag schone bovenkleding.
 4. Tip 4: Draag geen synthetische kleding.
 5. Tip 5: Voorzichtig met cafeïne, alcohol en pittig eten.
 6. Tip 6: Gebruik een anti-transpirant.
 7. Tip 7: Okselpads.
 8. Tip 8: Talkpoeder.

Hoe maak ik mijn oksels lichter?

Citroen Pak een halve citroen wrijf je oksels hiermee in. Dit zorgt niet alleen voor het oplichten van de huid, maar haalt ook meteen dode huidcellen weg. Even laten intrekken (zo’n minuut of 10) en dan afspoelen. Kleine tip: smeer daarna wat vochtinbrengende crème op.

Hoe krijg je donkere oksels?

Aardappel, komkommer en citroen zijn drie dingen die de donkere huid onder je oksels lichter kunnen maken. Aardappel – Snij een aardappel in heel dunne plakjes en wrijf met een plakje onder je oksel. Citroen – Wrijf met een dikke plak citroen onder je oksel; het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid lichter.

Hoe maak je je oksels schoon?

Gebruik warm water en een milde zeep. Draag kleding gemaakt van natuurlijke vezels. Stoffen gemaakt van natuurlijke vezels als katoen, wol en zijde zorgen ervoor dat je huid gemakkelijk kan ademen, in tegenstelling tot synthetische stoffen als nylon en polyester.

Waarmee oksels wassen?

Zweet op zichzelf stinkt niet – dat doen de bacteriën op je huid. “Antibacteriële middelen die bacteriën op je huid verminderen, kunnen je lichaamsgeur verbeteren”, zegt Ploch. Ze adviseert een body wash met benzoylperoxide als je behoefte hebt aan extra zekerheid.

Waarom heb ik altijd natte oksels?

Bij stress, spanning en emoties zweet u vooral in de handpalmen, voetzolen en oksels. In de puberteit ontstaan extra zweetkliertjes bij de oksels, lippen, tepels en geslachtsdelen. Deze maken zweet en geurstoffen die persoonlijk zijn. Soms kunt u even meer zweten.

Hoeveel kost botox onder de oksels?

Enkele weken na de behandeling krijgt u een rekening thuisgestuurd. De behandeling van twee oksels kost € 629,00. Wilt u weten of in uw geval de behandeling wordt vergoed, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Hoe krijg je donkere plekken weg?

Het pigment in de huid beschermt je doorgaans tegen schadelijke straling en invloeden van buitenaf. Als er een opeenhoping ontstaat en er dus donkere vlekken ontstaan, dan kan dit natuurlijk storend zijn. In veel gevallen kunnen we een pigmentvlek goed behandelen met een laser, een peeling of een crème.

Hoe kom je van een zweetgeur af?

Een zweetlucht voorkomen:

 1. Scheer regelmatig je okselharen.
 2. Houd rekening met de kleding die je draagt.
 3. Denk aan je voeding.
 4. Drink zo min mogelijk frisdrank.
 5. Houd jezelf en je kleding schoon.
 6. Drink voldoende water.
 7. Geef jezelf de ruimte om te zweten.
 8. Gebruik een anti-transpirant.

Related Posts