Hoeveel kun je printen met een cartridge?

Hoeveel kun je printen met een cartridge?

De cartridges zijn de grootste kostenpost van een printer. De prijs per pagina berekenen is eenvoudig; Prijs Cartridge / Aantal Pagina’s . Een voorbeeld, de HP 364 XL Zwart kost op het moment van schrijven €15,50 en kan circa 550 pagina’s printen. De berekening is dan 15,50 / 550 = 0,0282 .

Kan een toner van een printer uitdrogen?

Regelmatig printen om uitdroging te voorkomen is dus belangrijk. Laserprinters drukken af, door toner (zwart of gekleurd poeder) op papier aan te brengen. Een groot voordeel van dit poeder is dat het niet kan verdrogen.

Hoe inkt in printer doen?

Hoe vervangt u een cartridge:

  1. Open de klep van de cartridges. Of open de printer.
  2. Verwijder de cartridge die leeg is.
  3. Verwijder het plastic of het doosje om de nieuwe cartridge.
  4. Plaats de cartridge in u printer.
  5. Sluit de klep van de cartridges of sluit de klep van printer.

Waar verkopen ze inktcartridges?

Bij Primera vind je een uitgebreid assortiment van originele cartridges en inktpatronen. Kijk in de winkelzoeker naar het plaatje ‘Inkt’ om te zien welke Primera winkels inktcartridges verkopen, of gebruik het filter ‘cartridges’.

Waar kan ik goedkope cartridges kopen?

Bij Goedkoopprinten kun je op een gemakkelijk en snelle manier goedkope inktpatronen kopen. Als je vandaag voor 16.00 uur besteld dan heeft u het de volgende dag in huis. Op al onze patronen krijgt u 100% garantie. Wij verkopen ook alle originele printer benodigdheden van o.a. HP, Brother, Canon, Epson en Lexmark.

Hoe lang doe je met een inktcartridge?

De houdbaarheid van een inktcartridge en een tonercartridge ligt tussen de 1 en 4 jaar. Een ruwe schatting, want het hangt natuurlijk af van hoeveel je de cartridges gebruikt. Wij geven je meer informatie over de houdbaarheid en de verschillen tussen inkt en toner.

Hoeveel pagina’s printen met toner?

De levensduur op de cartridge heeft betrekking op een paginadekking van 5%. Als de toner na 50 pagina’s al op is, dan is het vermoedelijk een goed idee om eens na te gaan hoe dat komt. Maar als u 1800 pagina’s heeft kunnen afdrukken in plaats van 2000, dan is dat een goed resultaat.

Lees ook:   Hoeveel verdient een econoom per maand?

Heeft Jumbo cartridges?

Een jumbo-cartridge is een remanufactured tonercartridge met een langere gebruiksduur dan de standaard tonercartridge. Bij een Jumbo-cartridge (of ‘XXL’, ‘Extended’ etc.) moet de gebruiksduur minimaal 20% hoger zijn dan normaal.

Heeft de Hema cartridges?

inktcartridges – ruim aanbod – HEMA.

Welke cartridges zijn het goedkoopst?

Kies dan voor HP Instant ink. Instant Ink is een stuk voordeliger dan ‘normale HP inkt’, vooral wanneer je veel in kleur print. Kleurenafdrukken zijn namelijk even duur als zwart-wit afdrukken. En een printplan met 50 pagina’s kost bijvoorbeeld maar € 4,- per maand.

Related Posts