Hoe ga je van zwart naar blond haar?

Hoe ga je van zwart naar blond haar?

Als je van bruin of zwart haar naar blond haar wilt gaan, kom je vaak uit bij bleach. De eerste keer bleachen doen we vaak – ervan uitgaande dat de haarkwaliteit goed is – met 6% waterstofperoxide. Je kunt hiermee maximaal 3 tot 4 tinten lichter worden. Bij zwart haar moet je wel tot 8 à 9 tinten lichter gaan!

Kan je zwart geverfd haar blonderen?

Donker geverfd haar kun je alleen lichter krijgen door het te ontkleuren of te blonderen. Hierbij ben je eigenlijk je haarverf aan het verwijderen uit je haar om ervoor te zorgen dat de nieuwe kleur goed pakt. Dit kan wel gewoon met alleen haarverf en daarvoor hoef je niet je hele coupe eerst te ontkleuren.

Hoe lang duurt het om van bruin naar blond te gaan?

Dit is afhankelijk van hoe goed de pre-lightener en toner moeten inwerken, maar klanten moeten rekening houden met tenminste drie uur voor de transformatie, vaak meer. Wijs hen op de tijd die nodig is als zij hun afspraak boeken, want vaak moeten ze dan andere plannen voor die dag verzetten.

Hoe lang moet bleek in je haar?

Het verschilt per haarkleur en gewenst resultaat hoe lang je de waterstofperoxide moet laten intrekken. Doe daarom op een onopvallend plukje een test om zeker te zijn dat je de juiste haarkleur bereikt. Heb je licht haar, begin dan met 15 tot 30 minuten.

Kan je geblondeerd haar donker verven?

Wil je jouw geblondeerde haar donkerder verven, dan kan je het haar dus beter eerst voorpigmenteren met een rode toner. En daarna verf je pas. Let er hierbij wel op dat je na de toner een tint lichter neemt dan je wilt.

Wat gebeurt er als je bruin haar blond verft?

Echt van bruin naar blond is dus niet mogelijk. Alleen ongeverfd haar (licht)bruin haar of blond haar kun je een kleurhoogte oplichten. * Als je op kleurhoogte 4 zit, kun je je haar niet lichter verven, wel donkerder. Ook kun je voor een andere nuance in dezelfde kleurhoogte kiezen.

Hoe van blond naar bruin?

Voor een mooie bruine kleur wordt blond haar vaak eerst voorbehandeld anders gaat de blonde kleur er doorheen schijnen. Voor een perfect resultaat laat je je haar dus best door de kapper kleuren. Natuurlijk bruin haar, zoals bij een kind, heeft lichte schakeringen die beweging en glans toevoegen aan het haar.

Hoe lang moet Blondeer blijven zitten?

Als je van plan bent om je haar te blonderen, laat dan zes tot acht weken tussen de behandelingen zitten. Dit geeft je haar ruimschoots de tijd om te herstellen. Houd er rekening mee dat als je haar redelijk donker is (donkerder dan lichtbruin), er meer dan één behandeling nodig is om lichtblond haar te creëren.

Hoe krijg je haarkleur uit je haar?

Wat moet je doen?

  1. Meng 2 gelijke delen azijn en warm water door elkaar (hoeveel je nodig hebt hangt af van de lengte van je haar).
  2. Breng het mengsel aan op je haar.
  3. Wikkel je haar in plastic folie of zet een douchemuts op en laat het mengsel ongeveer 15 minuten intrekken.

Related Posts